Adam berlatih berjalan.

Adam berlatih berjalan.

Laju betul rasanya masa berlalu. Dah pon 11 bulan budak kecik, anak bongsu aku ni. Sejak semalam aku tengok dia dah pandai berdiri sendiri without support. Hebat! Hahaha. Mak mesti la banggakan dengan anak sendiri. Siapa lagi nak bangga. Ni ada la gambar sikit. Tapi...

Reminiscing the Good Old Days.

Reminiscing the Good Old Days.

Pernah dulu, satu masa dahulu, blog ni boleh dikatakan mempunyai pembaca yang agak boleh dibanggakan. Hahaha. Tak lah banyak. Tapi tetap ada. Bila ada post baru mesti ada yang baca dan bagi komen. walaupon sebaris. Seronok juga hati kecil aku ni. Tak kisah la kan...

read more
Adam and Jaundice

Adam and Jaundice

Alhamdulillah. Hari ni dah lepas dah dari kena ambil darah untuk check kuning Si Adam. 6 kali gak lah kena berulang setiap 2-3 hari gitu ke Klinik Kesihatan. Anak-anak aku semua pon memang ada jaundice, tapi cuma Azri sorang je la yang merasa duduk bawah lampu biru...

read more
Adam Bin Anas

Adam Bin Anas

Alhamdulillah. Syukur kepada Allah, pada 24.05.2018 lahirkan anak kami yang ke 3. Seorang lagi hero yang  bakal membingitkan lagi suasana rumah kecil kami ni. Hahaha. Kali ni boleh dikatakan nama Adam ni dipilih sebulat suara oleh abang-abang dia. 🙂 Masa dah...

read more
Aktiviti Meniup Habuk.

Aktiviti Meniup Habuk.

Wow. Dah lama sangat ni aku tak update blog. Bukan setakat tak update je, buka menjenguk blog ni pon tak. Hahaha. Makin bertambah lah hutang-hutang post yang kena buat ni. >.< Mungkinkah lepas ni aku akan rajin balik menulis di sini? InsyaAllah la kot. Banyak...

read more
Usahawan Muda Alif

Usahawan Muda Alif

Tengah tahun hari tu tak ingat aku dalam bulan berapa ntah. Tiba-tiba Alif macam kata dia nak menjual. Aku tanya la, 'Alif nak jual ape?' Dia kata nak jual Lego yang dia dah siap buat la, mainan dia lah. Hahaha. Dia ingat murah ke ayah dia beli segala lego ngan mainan...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu

%d bloggers like this: