Template WordPress Baru.. :D

Hari ni macam “TER” rajin la pulak..so bukan je ade 2 post dalam sehari ni…siap tukar template lagi..hehehe..

Ok ke? Actually ni tukar template malas2 je..sebabnya..just tukar warna je..dan tambah background image..and then header tu tambah letak nama Azri..gambar budak kartun tu memang dah ade..hehe..gambar recycle..so gini lah hasilnya..pakai warna macam pastel gitu.. hehehe..

Tukar template wordpress baru

suke plak mak dok upload gambar Azri pakai baju bumble bee ni.. :)

Ok lah..itu je lah..dok merapu je tak tentu pasal aku ni..maybe sebab kelaparan kot..hahaha..

written by beba

Azri; My cute little bumblebee

image

Comel tak..comel tak? Hehehehe..Azri pakai baju bumblee bee dia…Alif dulu pon ade gak baju bumble bee…

Gambar ni aku ambil lepas balik dari rumah mertua yas..adik aku yang no.3 tu..yg baru2 ni kawen.. :) MIL dia terpeleot ke camne kaki dia..kena simen bagai..so pegi la melawat..tapi kat sane..siap dihidang makan nasi lauk sodap2 lagi tu.. yum2..manonye den nak kuruih..makan je bergantang2..hahaha..

Bile aku dok tengok gambar lama..time mcm ni aku da pakai balik jeans lama..maknanya da dpt balik pre-pregnancy weight…tp skang ni..harapannnn..huu..tunggu la balik KK nanti aku berusaha kerasss… “AKU NAK KURUS” motto hidup buat masa ni..hahaha..tp kat KK kang lah… sekarang ni..lek luuu..enjoy makan..hahaha..alasan je byk kan.. :p

Ok lah..itu saja laporan semasa..sebelum ni lagi satu gambo of my boys plak..Alif & Azri

image

P.S: bile lah nak tukar template blog ni agak nye..dah tak valid..hehehe..

written by beba

Bershopping skincare SK-II..

Lama betol tak bersiaran ni..hehehe.. kalau rancangan TV da bankrupt da ni..hahaha..

Banyak actually mende nak update..tp nak kata busy sangat tu idok la juga..hehe..ape2 insyaAllah akan aku usahakan juga untuk buat post2 semua events or sweet memories yang lepas2 yang tak sempat lagi nk dipost kat blog ni.. :)

Panjang la plak mukaddimah..hahaha..lari tajuk lak tu..ok lah…so tajuknye bershopping SK-II so ini la hasil tangkapan yang ade..

image

Thanks to my friend Ain yang dok kat Jepun..dia ni macam ala2 personal shopper gitu kat Japan..kalau nak beli apa2 kat Jepun silalah PM dia kat Facebook..boleh search: Cotton Fluff Japan :)

Ade yg order t-shirt HRC, baju from Uniqlo, Gundam..and of course SK-2 ni lah…

Service of course mantap..hehee..harga pon best.. :) Ini testimoni tak berbayar ye..satisfied customer gitu..

Jadinya ni je la update hari ni..doa2 kan lah aku ni rajin nak update semua cerita2 menarik..i.e: Azri! Hehehe..

written by beba

Comforter Set untuk Little P

comforter set untuk LIttle P

Hoyee.. dah sampai dah comforter set ni…dah lama dah sebenarnye sampai..haha..baru nak buat post… :p Comel tak..comel tak?

Takde la nak buat sendri..haha..bab menjahit pakai mesin jahit ni aku baru nak bertatih..da la praktis malas..jadi nye tempah sajee… :D Untuk set ni aku tempah kat Cutie Baby Bedding (will open in new tab) Total semua termasuk pos ke KK ni RM185 kos pos RM20…

So dapat comforter, 1 bantal and 2 bolsters..cantik kan cotton panel tu..hehe.. :D cotton untuk bantal and bolster pon match ngan panel tu animals dia..

Persiapan untuk Little P ni macam dah almost done kot..ade sket je lagi..dah less than a month dah ni..tak sabar lak nak jumpe Little P walopon macam cuak plak nak beranak ni..hahaha..da lama kott..rasa macam anak first pulak… :p Ok lah..itu je update untuk kali ni…

written by beba