Merdeka! Merdeka! Merdeka!

IMG_1399.JPG

Tanggal 31, bulan 8, 57…

Huih. Semangat Azri nak sambut merdeka ni. Hehehe.

Dak P sambut Merdeka pagi nanti kat atas Gunung Kinabalu la kot. Mesti dah start panjat naik gi Low’s Peak dah ni.

Nenek Kajang plak ngan maksu and makcik Kinah dok ronggeng kat Langkawi.

Kitorang? Lepak rumah je laaahhh. Hehehe.

Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 57.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

written by beba

Budak Azri yang Excited Melampau.

Azri excited naik walker

First time dapat walker la katakan. Hehehe. Happy betul dia. Sebok je nak berdirikan. Walker ni Medina yang punya. Pinjam kejap. Azri takde kitorang beli walker dia. Kalau dah balik KK sok. Tengok la camne.

Sebab dah happy and excited semacam gini, malam semalam tetibe bangun menangis macam kena belasah je gayanya. Tak berenti. Nasiblah ayah dia ada. Hahaha. Pass kat ayah.

written by beba

Fluff Mail!! Sampai jugak akhirnya.

20140806-072322-26602323.jpg

Hohoho. My first time beli wrap from oversea ni. Little frog ni asal kat Poland. Sepatutnya wrap ni sampai before raya. Wrap raya la kengkononnye. Tapi ntah camne ntah lama lak lepak kat Kastam. Sampai KK on 25th July. 26th da tak hantar pon barang. Lepas raya baru dia nak hantar. Huuu. So baru lah dapat sebab time diorg hantar kat umah kitorang kat kampung lagi beraya.

Jadinya this is my first shortie wrap. Since my base size is 6. So aku beli size 4. Wrap ni namanya Brown Pyrope. Panjang for a size 4 is 3.6m. Dok raba2 wrap ni macam lagi lembut kot to the touch banding dengan Jumpsac Bowwow Rainbow aku tu time baru sampai. Anyway middle marker wrap little frog ni comel je. Hehe.

20140806-074742-28062338.jpg

Tak test pon lagi ni. Nak kena basuh dulu and then tengok balik tutorial camne nak lilit. Hahaha. Yang aku ingat nak buat FWCC and FCC je.

Lepas ni nak belajar buat Double Hammock and maybe Rucksac ke ape namanya and maybe satu jenis hip carry. Harap2 En. Azri kita memberi kerjasama. Hehehe.

Satu lagi tu aku beli carrier bag untuk wrap, beli yang Sandy Agate II. Nasiblah tak beli wrap in Sandy Agate II sebabnya aku tengok macam da lebih kurang sama je pulak macam Bowwow Rainbow. Hehehe.

20140806-075246-28366432.jpg

Itu je kisah royan wrap aku untuk kali ni. Hehehe.

written by beba