Alif Darjah 2

Alif Darjah 2

Time sure fly super fast. Faster than the speed of light I'm sure. Anak bujang aku dah pon darjah 2. Makin bam-bam gitu. Hahaha. Alhamdulillah dia sihat walafiat. Persediaan tahun ni takde la excited sangat mak nya. Sebab dah 2nd year sekolah gamaknya. Mihmihmih. Kami...

Felt ni buat Bookmark pon boleh!

Felt ni buat Bookmark pon boleh!

Benda ni dah lama siap..gambar pon dok tersimpan jek dalam folder untuk gambar2 blog..hehe..sejak 2-3 hari ni cam perasaan malas tu cam melampau2 plak sikit..hehehe..tu yang nak update blog pon kurang mood nye..Tapi nasib baik la at least sesi me'make over' blog agak...

read more
2 Tahun 2 Bulan 2 Hari…

2 Tahun 2 Bulan 2 Hari…

Dah besar dah anak aku ni...hehehe..tadi baru perasan kat ticker Alif..cam cantek plak nombor...so cam capture screen shot.. :D2-3 hari lepas aku cam baru perasan..nampak cam Alif dah meninggi lagi..badan tu kurus gak laa..keting kecik jek..cuma meninggi jek..tapi...

read more
Commencing Project Blog Make Over…

Commencing Project Blog Make Over…

Baru jek siap new wordpress template untuk blog...rasa2nya dah ok dah..cuma nak bagi finishing touch lagi...and nak check kot ade mana2 yang broken ke pe ke...so kalau ade korang terjumpe benda pelik2 ke..please let me know kay....and sorry kalau ade yang tak betul...

read more
Happy 3rd Anniversary to Us..

Happy 3rd Anniversary to Us..

Hari ni 04.04.2011, kiranya dah 3 tahun la kitorang bergelar suami isteri... 😀 Kejap jek rasanya kan...Alif yang dlu kecik jek pon skang ni dah tinggi dah..and dah pandai buat macam2 gak laa..selain dari pandai membuat benda2 yang bule membuat marah mak...

read more
Cerita Favorite lepas SPM dolu2..

Cerita Favorite lepas SPM dolu2..

Dulu2 pas SPM aku dok umah jek..melangut mengabes boreh jek..hahaaha..and aku admit aku ni bukannye anak yang rajin buat kerja rumah dan segalanye ni...bangun pagi pon jarang...mak aku mesti dah tak terkata dah pon nak bising hari2..hahaha...Cam menceritakan keburukan...

read more
Nuffnang Hates Me…Boo Hoo~~~

Nuffnang Hates Me…Boo Hoo~~~

Serious ni wei..apsal ek Nuffnang dah tak suke ngan aku....blog ni dah 3 bulan lebih tak dapat BE even though UV still consistent...nape ek? why..why...why...not to mentioned blog Hantaran Kahwin mak aku...dari bulan 1o tahun lepas langsung takde BE yang...

read more
Turtle Felt Keychain untuk dak p!

Turtle Felt Keychain untuk dak p!

Turtle! Cam ade la kiut sket2 kan..hehehe..turtle keychain ni dah lama dah pon siapnye...ni special aku wat untuk dak p..aku rasa cam ok jek..tapi dak p dok sebok tanye apsal penyu ni takde mulut...sebok jek nak mulut...hahaha..lately cam takde idea plak nak buat...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu