AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

Alhamdulillah. Setel dah majlis birthday secara kecil-kecilan bebudak ni. Kali ni Birthday party diorang tema Spiderman pulak. Special request daripada Azri. Everytime ditanya mesti dia akan jawap 'I want Spiderman cake' 😀 So on 04.02 hari tu, sama-sama la semua...

Problem..problem…huu…

Problem..problem…huu…

Halamak..baru jek tadi cam dapat tau ade problem plak..hadoi..pening paler..sok tengok la camner...harap2 bule la setel... p.s: lately takde mood nak update plak..lagi2 plak dah berproblem lak tetibe ni.. boo hooo~~ tapi salah sendri gak jadik problem ni...so takle...

read more
Famous Amos baru dibuka di 1Borneo!

Famous Amos baru dibuka di 1Borneo!

Tadi kitorang keluar jalan2 gi 1Borneo..gi makan2 sket..aku rasa bulan ni cam banyak gile duit kitorang habes ke makanan ni..hahaha..next month pon kompom makan lagi ni...dah balik Kajang kan...lagi banyak benda nak makan...ape2 yang takde kat sini tu..harap2 ade la...

read more
Alif buat lawak di malam hari yang sunyi…

Alif buat lawak di malam hari yang sunyi…

Semalam lawak btol laaaaaa...hahahahhaha..mahapkan aku gelak dlu sebelum cerita...hahahaha..Ceritanya gini...semalam Alif and ayah dah terbongkang awal2 dah..ntah kol 8 malam kot..ayahnye tu tak sempat nak mandi ke pe letih sangat agaknye terus tertido ngan Alif, just...

read more
Ada sesiapa nak buat Blog Makeover?

Ada sesiapa nak buat Blog Makeover?

Kalau2 ade yang dah boring ngan rupe blog korang..nak kasi make over sket... Ye la..kalau korang ni bekerja mesti masa tu takde kan nak gi make over blog bagai...or maybe malas nak menggodek2 photoshop dok edit2 gambar nak buat header ke...kat umah tu better la spend...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu