Adam Bin Anas

Adam Bin Anas

Alhamdulillah. Syukur kepada Allah, pada 24.05.2018 lahirkan anak kami yang ke 3. Seorang lagi hero yang  bakal membingitkan lagi suasana rumah kecil kami ni. Hahaha. Kali ni boleh dikatakan nama Adam ni dipilih sebulat suara oleh abang-abang dia. 🙂 Masa dah...

Azri’s vocab at 1 year 6 months young

Azri’s vocab at 1 year 6 months young

Kejap je rasanya tetibe anak bujang saya yang no. 2 ni dah pon setahun setengah rupanya. Alhamdulillah, he's healthy, cheeky, adventurous and membesar bagai johan. Hahaha. So berbalik kepada tajuk hari ni vocab Azri si budak 1 tahun 6 bulan ni. Dulu dia suka cakap...

read more
Sukan tadika terakhir untuk Alif di Tadika ABS

Sukan tadika terakhir untuk Alif di Tadika ABS

Last lah ni sukan tadika for Alif..lepas ni dah masuk primary school.. heheh.. Perghhh.. tak sangka oiii.. besar dah anak aku.. lepas ni it's going to be a whole new adventure for me and Alif too of course.. no more ponteng-ponteng, no more berlama-lamaan di Kajang (...

read more
Raya-raya Kajang 2015

Raya-raya Kajang 2015

Tahun ni turn beraya di Kajang. Ntah macam mana tahun ni kami berjaya lari dari tema pelangi untuk pertama kali nya.. Hahahaha. Selalunya memang masing-masing pakai je lah warna apa nak pakai. Tapi tahun ni ala-ala sepakat membawa berkat gitu. Semua pon pakai warna...

read more
Eating like A Bawse… :D

Eating like A Bawse… 😀

Sampai naik ke atas kaki ha makan...hahaha.. Azri. Azri.. Baru-baru ni je baru kitorang bagi dia makan sendiri ni..tapi memang OK la dia makan sendiri..bersepah tu of course la kan..tapi macam takde la sehebat Alif dulu bab sepahnya tu..hahaha.. senang la keja mak or...

read more
En. Azri ke IKEA..

En. Azri ke IKEA..

Dah lama nya tak pergi IKEA..hahaa.. last time shopping IKEA tengok online je. Kat KK ni macam ade orang yang buat servis belikan and transport perabut and barang-barang IKEA ke sini. Hari tu beli rak BILLY tu and meja opis for my SOHO and ade la mende lain2 sket.....

read more
800 posts…

800 posts…

800 posts..wohoo... sikit je kot kalau banding ngan blogger tegar..hahaah.. aku last few years la tahun bile ntah.. ada la tegar gak..hari2 at least mesti ade satu update.. masa tu Nuffnang pon masyuk..hahaha.. sekarang ni kadang sebulan tu nak up kan satu post pon...

read more
Lagi sehari dah nak raya dah ni….

Lagi sehari dah nak raya dah ni….

Kejap je masa berlalu kan...macam baru je rasanya start puasa.. ni tup2 dah tinggal sehari je lagi kita berada dalam bulan Ramadhan ni. Rasanya macam takde la awal sangat pon kan kalau kami sekeluarga nak ucapkan 'Selamat Hari Raya Aidilfitri' kepada semua yang sudi...

read more
Azri’s 1st Year Photobook

Azri’s 1st Year Photobook

Another photobook for Azri 😀 Ini versi setahun permulaan kehidupan Azri. Bermula dari budak kecik ni lahir sampai la ke umur dia setahun. Alif pon ade gak photobook macam ni, dengan tema yang sama. Ada aku tulis duuuluuu kat sini: Alif's First Year Memories in one...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu