Aktiviti Meniup Habuk.

Aktiviti Meniup Habuk.

Wow. Dah lama sangat ni aku tak update blog. Bukan setakat tak update je, buka menjenguk blog ni pon tak. Hahaha. Makin bertambah lah hutang-hutang post yang kena buat ni. >.< Mungkinkah lepas ni aku akan rajin balik menulis di sini? InsyaAllah la kot. Banyak...

Operasi Blog – Update video-video lama..

Operasi Blog – Update video-video lama..

Blog ni dah lama sangat terbiar..rupanya banyak video-video yang dah tak boleh nak view. So bebaru ni macam aku dok buat operasi lah.. Tak siap pon lagi sebenarnya operasi ni..hehehe.. still dalam progress. Sebelum ni video macam merata-rata sikit. Ade yang upload kat...

read more
Muffin Pandan Coklat Cip Sedap!

Muffin Pandan Coklat Cip Sedap!

My second attempt of baking muffin! Hahaa. Success gak lah. Kalau tak diambil kira bab all the chocolate chips sink to the bottom. Elok2 nak ade filling and topping, in the end jadi base je. Hahaha. Tapi ape2 pon, memang sedap!! Hahaa. Elok gebu and moist je muffin...

read more
Puasa Reward Chart untuk En. Alif

Puasa Reward Chart untuk En. Alif

Tahun ni saja je nak konon-konon galakkan Alif berpuasa, jadinya Mak saja je lah buatkan Reward Chart puasa ni untuk dia.  Setelah di setupkan elok-elok kat pintu peti ais, gini la rupanya. 😀 Siap letak lagi niat puasa dan  doa berbuka puasa. Disebabkan aku tak de...

read more
Dapur Beba

Dapur Beba

Semenjak dua menjak ni kalau korang one of my friend kat FB mesti korang perasan aku dok asik post pasal makanan je kan. Hahaha. Jangan tak tau, dah siap pandai ade hashtag dah. Silalah check out hashtag saya #dapurbeba ye. Kat FB and Instagram. Tak pon kalau ade...

read more

Azri marah Abang Alif (Video) 

Hahaha. Azri dah pandai marah. Comel je dia dok geram ngan abang dia. Ala2 merajuk pon ade. Reasonnya Alif rampas raket badminton yang Azri tengah pegang. Alif pon satu gak, tak pandai nak mintak baik-baik dari Azri. Memang merampas je kerja dia. Banyak kali gak la...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu