Azri’s vocab at 1 year 6 months young

Azri’s vocab at 1 year 6 months young

Kejap je rasanya tetibe anak bujang saya yang no. 2 ni dah pon setahun setengah rupanya. Alhamdulillah, he's healthy, cheeky, adventurous and membesar bagai johan. Hahaha. So berbalik kepada tajuk hari ni vocab Azri si budak 1 tahun 6 bulan ni. Dulu dia suka cakap...

Terasa cam nak makan kek batik la pulak…

Terasa cam nak makan kek batik la pulak…

Cam dah lama plak tak buat kek batik...dlu cam rajin gak..hohoho..takde la susah pon wat kek batik ni..campak2 jek semuanya bahan2 nye masuk kuali..bile dah cair tak cair sangat, pekat tak pekat sangat and rasa dah sesedap hati jek masuk jek la biskut marie tu...dah...

read more
10.10.10

10.10.10

orang lain wat entry pasal 10.10.10 ni aku pon nak gak wat...hahaah..tapi cam takde ape pon yang nak diceritakan..dah la dah betul2 nak abes dah pon tarikh nye...gambar kat atas tu saje2 jek aku wat sebab saje2 gak la nak sebok2 wat post untuk tarikh 10.10.10...

read more
dak kecik tanak makan??

dak kecik tanak makan??

hadoi..minggu ni rasa cam menguji aku btol..sakit kepala dah haaa..dah la dak p takde..dier pergi kursus BTN sejak khamis lepas..tinggal aku ngan alif jek laa..alif pulak dok start buat perangai tak nak makan!!! ape kes wei dak kicil...awatnye tanak makan...??...

read more
Nuffnang tak kasi campaign ke bulan Oktober ni??

Nuffnang tak kasi campaign ke bulan Oktober ni??

tadi aku baru cash out earnings from Nuffnang...alhamdulillah..ada la rezeki aku and nuffnang ni.. 😀 lama gak nak kumpul ni..hehe..kebanyakkan earnings ni aku dapat from blog hantarankahwin. Blog beba-anas ni bule2 gak laa.. :Dtapi pas cash out gini plak...

read more
Bila nak pakai jek kong..

Bila nak pakai jek kong..

haiyo...skang ni rasanya cam everytime aku nak pakai camera, kompom bateri dier kong..padahal aku rasa takde la kitorang bergambar sakan pon...agaknye bateri tu dah bermasalah ke per? huu..boring gak kalau time2 semangat nak amik gambar..tup2 bateri takde...pembunuh...

read more
Cute Baby with Buchuk Contest!

Cute Baby with Buchuk Contest!

  wahh..dah lama tol tak masuk contest..tapi cam mmg tertarik btol ngan contest yang Mrs. K and Lynn anjurkan ni..bile ternampak jek contest ni terus teringat satu gambar yang kitorang baru amik masa balik KL hari tu...cam tau-tau plak diorang ni nak wat contest pasal...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu