hadoi..minggu ni rasa cam menguji aku btol..sakit kepala dah haaa..

sakit kepala tensen

dah la dak p takde..dier pergi kursus BTN sejak khamis lepas..tinggal aku ngan alif jek laa..

alif pulak dok start buat perangai tak nak makan!!! ape kes wei dak kicil…awatnye tanak makan…?? huu…aku siap kasi suap dier dok geleng2..huu

aku ade post wat status kat FB and ada yang cakap maybe Alif dah boring makan nasik kott…pandai plak budak ni nak pilih2 skang ni ek..

keee….dier ni sebenarnye rindu kat bapak dier sampai tak lalu makan??? boleh ke?? huu..last2 kadang aku kasi biskut tiger kat dier..tak pon roti..tu jek laa..nasik mmg dier tanak langsung..kalau mi ke pasta pon cam dier pon tak berapa makan sangat gak…

so mommies out there..korang bagi anak korang makan pe ek selain dari nasik???

aku cam takde idea nak bagi dier makan pe..huu..aku risau dier lapar jek….pastu asik minum air jek memanjang…pastu kencing banyak..asik penuh jek diaper…

haiyo…nasihat please!!!

written by beba

Incoming search terms:

  • sakit kepala (104)