kenapa tetibe aku dok google pasal pink jacket and helmet? :p

pink jacket and helmet..sangat smart kay…tp kalau tengok harga dier..lagi la smart..hahahaa…tapi ni yang aku just googled jek laa..kat malaysia ni tak tau la bule jumpe ke tak..

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

smart gile helmet ni..pink and ade butterfly lagi tu..tapi tgk jenama pon cam glemerkan so harganya… $426.88.

Dalam mimpi jek la kalau nak dapat sebijik..hoho..

 

SL-39Y-BUTTERFLY II white pink

SL-39Y-BUTTERFLY II

Yang ni pon cam besh gak..walopon tak sesmart yg shoei tu..yg ni jenama SOL..sama cam yang dak p beli tu..murah sket kot..kot laa..aku google harga cam tak jumpe plak..huu..

As for jacket plak..tengok ni..

 

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Canteknye pink dier..so sweet..hoho..harga..hahaha.. $315.15 ! Mimpi..mimpi..mimpi..

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

Ni lagi satu, pon cam smart gak.. $197.88..

hoho..mahal2 betul la barang2 ni ek..huu…

alang2 dah usha2 ni..check gak la boot skali..

Fly-Racing-Womens-Viper-MX-Boots

Fly Racing Womens Viper MX Boots

wah..sangat smart kay boot ni..pink..pink.. I love Pink! Nak tau berapa harga? $130.88..

ape lagi ek yg ada warna pink ni… (aku sambil google sambil update ni..heheehe..)

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Glove pon ade..hohoho.. yang ni plak harganya $21.00.

owh..ok ok la tu…hehehe..sudah2 la puan beba ni berangan…haha.. 😀 bukannye aku pon yang bermotor ni..aku dok belakang jek (bwk motor pon tak reti :p)..hahahaa..tp cam aku cakap kat anas..kalau alang2 naik motor ni bawak la laju sket..panas doh kalau bawak slow2 ni..at least atas 80 km/h laa..kalau boleh..kalau da banyak kereta etc tu da menempah maut plak..hahahaa..tapi laju2 sangat aku pon takut..hahahaa…

written by beba

Incoming search terms:

  • sol 39y (447)
  • jaket pink (17)
  • fxr ignitor womens jacket (1)

13 thoughts on “kenapa tetibe aku dok google pasal pink jacket and helmet? :p”

  1. ejaa

    hahaha cute je pink color tuh.
    kalo nek bike bawak slow x best.hahaha.
    tapi jgn bawak laju sangt lak.hahaha.

    ri tu tgk post pn beba nek moto lik kg ek.
    waa jadi gadis litar lak ai.hahaha:p

    1. beba Post Author

      cute kan ejaa..hehehe..suke sgt pink!mmg sejak muda2 dlu dah..

      tu la..laju pon ade limitnye…lg2 kalau bawak orang kat blakang..

      ha ah..balik kampung ayah en.anas kat kota belud..setengah jam perjalanan..berkematu..hahaha..

      gadis litar tu tak laa..gadis jalan raya kot..hahhaa..

  2. ejaa

    aik ade dua lak komen.hahaha.satu pn. satu xdek.

    cute je.even da kawin ade anak pun leh meromentikkan dirik nek moto.hahaha.
    tukar angin lak kan.leh mintak tips ni nati kalo da kawin.wohoho gatai!

    1. Beba

      hehe..sekali sekala ber’romantika’..hahaa..sejak da ada anak sorang ni mana nye ada time untuk berdua jek.. 😀

      hahaha..tips pon cam takde pe pon..kawen pon tak sampai lagi 2 tahun..hahaha..kalau nak tanya kena tanye yg otai2 da kawen berpuluh2 tahun tu.. 😀

  3. iefa

    LAWAAAAAAAAAA GILERRRR DUHHHH!!!!!!!!!!!!!

    angkat ler bib angkatt……hihih arituh deen carik gak jaket pink..susah dpt + kene round byk2 nk carik…hihi ko angkat jek online nyer…

    dh ler motor ijo…jaket pink…ailahhhh ahahahha tp buley jek buleyyyyyy comey2…..

    botak tknk beli motor besar…dr kapel aku suh dier beli..hahahahha :p

    1. Beba

      lawa gle kan pips..hahaha..
      kalau murah mmg da lama la aku amik pips…tu tak campur lagi ngan delivery cost..da berapa plak la tu..yg tu aku jumpe kat online store kat US..huu…
      botak tak minat la tu kot..anas ni mmg dari belajar pon dlu bawak motor…kiranya skang ni just upgrade la tu… 😀

Please let me know what do you think about this post. :D