pink jacket and helmet..sangat smart kay…tp kalau tengok harga dier..lagi la smart..hahahaa…tapi ni yang aku just googled jek laa..kat malaysia ni tak tau la bule jumpe ke tak..

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

smart gile helmet ni..pink and ade butterfly lagi tu..tapi tgk jenama pon cam glemerkan so harganya… $426.88.

Dalam mimpi jek la kalau nak dapat sebijik..hoho..

 

SL-39Y-BUTTERFLY II white pink

SL-39Y-BUTTERFLY II

Yang ni pon cam besh gak..walopon tak sesmart yg shoei tu..yg ni jenama SOL..sama cam yang dak p beli tu..murah sket kot..kot laa..aku google harga cam tak jumpe plak..huu..

As for jacket plak..tengok ni..

 

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Canteknye pink dier..so sweet..hoho..harga..hahaha.. $315.15 ! Mimpi..mimpi..mimpi..

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

Ni lagi satu, pon cam smart gak.. $197.88..

hoho..mahal2 betul la barang2 ni ek..huu…

alang2 dah usha2 ni..check gak la boot skali..

Fly-Racing-Womens-Viper-MX-Boots

Fly Racing Womens Viper MX Boots

wah..sangat smart kay boot ni..pink..pink.. I love Pink! Nak tau berapa harga? $130.88..

ape lagi ek yg ada warna pink ni… (aku sambil google sambil update ni..heheehe..)

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Glove pon ade..hohoho.. yang ni plak harganya $21.00.

owh..ok ok la tu…hehehe..sudah2 la puan beba ni berangan…haha.. 😀 bukannye aku pon yang bermotor ni..aku dok belakang jek (bwk motor pon tak reti :p)..hahahaa..tp cam aku cakap kat anas..kalau alang2 naik motor ni bawak la laju sket..panas doh kalau bawak slow2 ni..at least atas 80 km/h laa..kalau boleh..kalau da banyak kereta etc tu da menempah maut plak..hahahaa..tapi laju2 sangat aku pon takut..hahahaa…

written by beba

Incoming search terms:

  • sol 39y (447)
  • jaket pink (17)
  • fxr ignitor womens jacket (1)