Cranky little Alif…

Budak nak tumbuh gigi tengok TV..

Budak nak tumbuh gigi tengok TV..

Padan la sejak beberapa hari ni En. Alif cam agak cranky..asik dok nak marah2 jek.. Rupa-rupanya ada 2 lagi gigi dia nak tumbuh…dah boleh rasa dah gigi atas dier tu…hehehe..sabar je la bila dier nak tumbuh gigi ni..mengada lebih betol.. pastu budak ni manja betul ngan ayah dier… aku of course la ‘monster’ yang slalu marah and sebok dok menegur jek… bila ayah dier balik dari keja pegi la dier mengadu…huu…

Kalau dah nak tido pon kadang-kadang dengar jek ayah dier balik..cam nak berkejar jek plak gi kat ayah dier..kalau dah boleh berjalan memang dah berjalan dah agaknye..huu..

so kesimpulannya, En. Alif ni ialah anak ayah dier..huu..happy-happy ayah la kan…pastu kang mak jugak….

last time aku ada cite pasal aku nak buat project baru ngan felt tu kan (my 4th project)..ala..yang nak buat A-B-C felt book tu…aku dah beli dah felt tu..aku beli online..tapi bila dah dapat felt tu cam rasa rugi btol..bukan pe..aku ingat ke felt yang jual online tu lain dari yang aku biasa beli tu…rupa-rupanya sama jek quality nya…aku tak tau la yang aku beli before this tu pon rupanya wool felt…sebab aku tak pernah tengok 2-2 jenis felt ni side-by-side so aku tak tau la…kalau aku beli sendiri jek wool felt tu kat Centerpoint, KK, aku boleh save 50% dari ape yang aku bayar beli online…manyak lugi oooo….tapi nak buat camne..sendri punye salah…hehehe..

ni la rupa felt yang aku beli tu….

Felt ku yang mahal...

Felt ku yang mahal...

22 pieces of wool felt each with different color..

22 pieces of wool felt each with different color..

p/s: nnt aku akan buat entry progress aku ngan buku A-B-C felt En. Alif tu..baru je start hari ni..

written by beba

6 thoughts on “Cranky little Alif…”

  1. ajan

    wooh banyak gila felt.

    Btw, kimi pun anak ayah. Time happy2 lalala dia nak la ayah dia. Memang tak layan aku dah.

    Tapi time malam-malam baru gedik nak cari aku. Tarik2 baju. Hish. Nak gembire cari ayah nak tido cari mommy. Hihihi.

    1. beba Post Author

      hahaha…banyak ke..tu yang baru beli jek tu..yang lama ada lagi..hehehe…takpe la..bule wat banyak2 sket project..hehehe.. 😀

      alif pon suke tarik2 baju..hehehe..maknanye ada la tu yg dier nak..nak tdo ke..diaper dah penuh ke..etc..

Please let me know what do you think about this post. :D