Hadiah-hadiah is on the way…

Wah…lamanya baru aku nak post hadiah kan..sorry sangat ye kepada pemenang2 contest Love is you and me.

Siap ada yang dah bertanya dah post ke belum..hehee..kenapa lambat? takpe la tu..biarlah rahsia..hehe..yang penting hadiah tu akan sampai kat alamat yang korang bagi tu.. ๐Ÿ˜€

untuk semua hadiah aku just pakai pos ekspress jek kecuali untuk pemenang pertama..sebab tak muat nak sumbat kat dalam envelop tu…make sure ada orang yang nak amik nnt tau…kang MIA susah..huu..

owh..tapi hari ni baru nak post..insyallah..kirim kat dak p suh tolong post kan..aku mmg malas betul la nak keluar rumah ni..walaupon en.husband dah kasi kereta and kebenaran awal2 lagi kalau nak gi memana pon.. :p

sebenarnya nak la gak amik gambar hadiah2 yg dah siap bungkus2 ni..saje2 la nak buat kenangan..hehe..first time wat contest la katakan.. ๐Ÿ˜€ tapi al-kesahnya bateri camera aku dah kong…and adapter yang biasa guna tu hari tu dah short circuit la plak…sampai ke hari ni tak ingat2 nak beli…huu..tu yang kurang mood nak buat update kat blog ni..hehee..sebenarnye banyak gak update nak wat..tapi nak amik gambar tu tak bule..tu yg jadi mood hilang tu…

owh..hari tu kan aku ada cakap yang aku tengah main game Assassin’s creed 2..(game terbaek!! tapi baru main separuh jalan..hehe) 2-3 hari lepas kitorang jalan2 kat City Mall pastu dak p gatal2 dok carik Assassin’s creed plak..konon2 nak main first dlu..baru main second..hehee..

kalau bandingkan the first and second assassin’s creed ni mmg jauh la bezanya..yg first ni cam ala2 langsung takde jalan cerita and cam repetitive assassination assignments jek..so sebenarnye nak cakap agak boring laaaa….and takde connections or emotion sangat la dalam game ni..kalau yang Assassin’s Creed 2 ni..mmg cam aku dah cakap before this mmg terbaek..jalan cerita bagus..entertaining..and kita boleh paham la ape dan kenapa nak di bunuh orang tu…huu…ape la aku cerita pasal bunuh2 plak ni..hahaaha…tapi memang recommended la Assassin’s Creed 2 ni..

ย 

Assassin's Creed

tengah dalam dilema nak sambung main ke tak..haahah..

p.s: tengah tunggu Final Fantasy 13 plak…

ย 

Incoming search terms:

  • hadiah is (1)

Pemenang ‘Love is you and me’ Contest!!

Akhirnya..setelah berpeningan dan terasa cam malas nak fikir dah..ni lah pemenang2 untuk contest Love is you and me yang telah dianjurkan di blog Habibah & Anas ni.. ๐Ÿ˜€

Pertama:

tempat pertama

Kedua:

tempat kedua

Ketiga:

tempat ketiga

dari antara mereka bertiga ni hanya seorang saja yang bagitau ape yang diminati..so untuk hadiah tempat pertama dan kedua adalah pilihan dari puan pengajur sendiri..di harap berpuas hati ye dengan hadiah yang dimenangi.. ๐Ÿ˜€

ย 

Topaz and Burgundy Flower Brooch

Hadiah tempat pertama: Mama Ahmad

Personally mmg I think this brooch sgt cantek..hehee..harap2 Mama Ahmad suke.. :p

ย 

I-Pattern Sapphire Crystal Pearl Bracelet

Hadiah tempat ke-2: Ibu Damia

ย 

Bracelet ni plak untuk Ibu Damia..harap2 suka lah..hehehe..kalau ada di mentioned kan in korang punye entry senang sket dibagi hadiahnye..cam Puan Jaja kita…

ย 

Sweet Purple Cat-Eyes and Crystal Bracelet

Hadiah tempat ke-3: Jaja

ย 

Owh..ade lagi.. ๐Ÿ˜€ hadiah saguhati untuk lagi 2 orang peserta..iaitu….

pemenang saguhati

dan

pemenang hadiah saguhati

masing-masing akan dapat..

pearl bracelet hijau

dan

pearl bracelet pink and brooch

amacam…ok kah? hehehe..tu jek laaaa…untuk 5 lagi peserta Top 10 kita..

  • Mama
  • Nadic
  • Amen
  • Honeysour
  • Mama Zharfan

walaupon kecil tapi saya sebagai penganjur dengan ikhlasnya akan memberikan 10% voucher discount untuk digunakan di Sabah Accessories. Voucher ini akan valid selama 1 tahun.. ๐Ÿ˜€ mana tau kot2 ade minat2 something ke kat sana..jangan lah tengok jek.. ๐Ÿ˜€

apa2 pon tahniah kepada yang telah menang..and kepada yang tak berjaya tu..maaf ye..

macam tu la adat kita bercontest kan..huu..aku pon asik kalah jek..hahaha..ade satu contest ni cam sgt besh..nnt nak masuk gak laa.. ๐Ÿ˜€

di harap kepada semua pemenang2 Top 5 bolehlah bagi nama, alamat and e-mail. Send it to my e-mail at beba_anas [at] yahoo [dot] com. Untuk yang Top 10 tu bolehlah bagi e-mail korang ek.. ๐Ÿ˜€ Thanks so much kay…

p.s: ada lagi satu yang nak diannouncekan..tapi tu entry lain plak..hehehe..

p.p.s: di harap kepada semua peserta, kepada yang menang and kepada yang tak menang jugak..sudi2 lah korang semua kekalkan banner Sabah Accessories kat blog korang tu ek…yo laa…tolong2 member.. :p terima kasih daun keladi..

ย 

ย 

‘Love is you and me contest’ Top 10

Sorry ye kawan2 sebab lambat update..hari ni baru la demam cam dah kebah..so semangat sket nak compile gambar untuk diupdatekan dalam blog ni..kalau sehat mesti awal lagi boleh update pasal ni..

before this aku cakap juri nya aku, en. anas and puan pipah jek..tapi ada pertambahan juri jemputan pulak sebab puan pipah dengan rajinnya dok suruh puan deen (my friend jugak) pilih sekali…yang dengan ini kerja aku untuk memilih top 10 agak mudah..8 daripada Top 10 ni telah menjadi pilihan 3 @ 4 orang juri dan lagi 2 lagi aku sebagai ketua juri pilih daripada gambar2 yang menjadi pilihan kepada 2 orang juri.. (korang paham ke? :p)

turutan gambar dibawah mengikut turutan penyertaan..silalah tengok ye.. ๐Ÿ˜€

Love is you and Me Top 10love is you and me contest top 10 listPeserta love is you and me contest top 10

lepas ni sesi berpening-peningan lagi untuk memilih pemenangnya pula…hadiahnye..belum boleh annouce lagi..sebab masih ada yang belum dibeli..insyallah weekend ni kitorang akan beli..harap2 dah sehat..tapi tekak ni mmg still perit semacam jek..makan pon tak selera dah..semua pon pahit..tak pon tawar..alahai..kalau tengok mmg still ada lagi..putih2 kat tonsil tu..kalau ikot kat wikipedia tu..amik masa seminggu or more gak baru elok..huu…

About Love is you and Me contest…

cam ada yang bertanya bile keputusan Love is you and me contest ni akan diumumkan..harap bersabar ye.. ๐Ÿ˜€

masih dalam proses lagi..insyallah dalam minggu ini juga keputusan akan di umumkan..

p.s: template baru sket lagi nak siap..untuk blog rasanya dah ok kot..just tukar design jek sebenarnya..aku macam dah suke ngan layout skang ni..tinggal nak tukarkan untuk home and gallery jugak jek..

p.p.s: kenapa minggu ni cam terasa M tu kuat sangat ek..hahaha..maybe last month cam dah all out buat post kot..heh.. ๐Ÿ˜€

ย 

Peserta Love is You and Me Contest; 26.04-30.04

Salam semua..ni la update terakhir untuk peserta Love is you and me contest..

pasni dah update lain plak..memulanya nak letak balik semua gambar peserta..tapi cam takde masa plak..dah ngantuk gile sebab tak tido sejak semalam..and pasni En husband ajak pergi jalan2 ke Kudat..so planning nye ialah tido dalam kereta..hohoho.. :p

peserta contest love is you and mepeserta contest love is you and meni la pesaing baru yang join this week…

but still some of them ade lagi yg tak memenuhi syarat..so harap2 nama dibawah ni boleh update a.s.a.p ye..and get back to me..nnt dah nak pilih top 10 dah..

  • nfahk
  • ryna
  • asfiedaimpiana
  • bukhairiah
  • elly hamzah

aik..ramai gak ni..so latest by this tuesday nak complete la ek..as for now semua pon just di includekan untuk pemilihan ke top 10. Just a reminder to all contestants ye..once dah annouce pemenang I’ll check again semua syarat2 tu..kalau tak cukup..hehehe..dot dot dot…

so pasal jurinya..buat masa ni Ketua Juri ialah Puan Beba, Juri-2 ialah En. Anas and Juri Jemputan ialah my old friend Puan Pipah and skang ni tengah memboyot anak ke-2.. ๐Ÿ˜€ Juri2 ni untuk membantu Puan pengajur buat pemilihan awal..hehe..pening tengok gambar banyak2 ni..

tak tau la camne orang yang buat contest tulis karangan tu..tak ke berpinar mata dok bace karangan2 ni..hehe..pasni ingatnye nak buat giveaway jek laa..senang..tak payah pening2..hahaa…

last2 panjang gak entry aku ni..huu..kay laa..mau siap2..breakfast jap..en. alif tengah tido nyenyak tu..mmg masa tido dier..huu..jap lagi kejut la kot…

p.s: hari tu aku ade offer something..tapi cam takde yang berminat..hahha..ke sebenarnye korang tak bace pon ape yg aku dok lalutkan ni..hahha.. :p

ย