Akhirnya..setelah berpeningan dan terasa cam malas nak fikir dah..ni lah pemenang2 untuk contest Love is you and me yang telah dianjurkan di blog Habibah & Anas ni.. πŸ˜€

Pertama:

tempat pertama

Kedua:

tempat kedua

Ketiga:

tempat ketiga

dari antara mereka bertiga ni hanya seorang saja yang bagitau ape yang diminati..so untuk hadiah tempat pertama dan kedua adalah pilihan dari puan pengajur sendiri..di harap berpuas hati ye dengan hadiah yang dimenangi.. πŸ˜€

Β 

Topaz and Burgundy Flower Brooch

Hadiah tempat pertama: Mama Ahmad

Personally mmg I think this brooch sgt cantek..hehee..harap2 Mama Ahmad suke.. :p

Β 

I-Pattern Sapphire Crystal Pearl Bracelet

Hadiah tempat ke-2: Ibu Damia

Β 

Bracelet ni plak untuk Ibu Damia..harap2 suka lah..hehehe..kalau ada di mentioned kan in korang punye entry senang sket dibagi hadiahnye..cam Puan Jaja kita…

Β 

Sweet Purple Cat-Eyes and Crystal Bracelet

Hadiah tempat ke-3: Jaja

Β 

Owh..ade lagi.. πŸ˜€ hadiah saguhati untuk lagi 2 orang peserta..iaitu….

pemenang saguhati

dan

pemenang hadiah saguhati

masing-masing akan dapat..

pearl bracelet hijau

dan

pearl bracelet pink and brooch

amacam…ok kah? hehehe..tu jek laaaa…untuk 5 lagi peserta Top 10 kita..

  • Mama
  • Nadic
  • Amen
  • Honeysour
  • Mama Zharfan

walaupon kecil tapi saya sebagai penganjur dengan ikhlasnya akan memberikan 10% voucher discount untuk digunakan di Sabah Accessories. Voucher ini akan valid selama 1 tahun.. πŸ˜€ mana tau kot2 ade minat2 something ke kat sana..jangan lah tengok jek.. πŸ˜€

apa2 pon tahniah kepada yang telah menang..and kepada yang tak berjaya tu..maaf ye..

macam tu la adat kita bercontest kan..huu..aku pon asik kalah jek..hahaha..ade satu contest ni cam sgt besh..nnt nak masuk gak laa.. πŸ˜€

di harap kepada semua pemenang2 Top 5 bolehlah bagi nama, alamat and e-mail. Send it to my e-mail at beba_anas [at] yahoo [dot] com. Untuk yang Top 10 tu bolehlah bagi e-mail korang ek.. πŸ˜€ Thanks so much kay…

p.s: ada lagi satu yang nak diannouncekan..tapi tu entry lain plak..hehehe..

p.p.s: di harap kepada semua peserta, kepada yang menang and kepada yang tak menang jugak..sudi2 lah korang semua kekalkan banner Sabah Accessories kat blog korang tu ek…yo laa…tolong2 member.. :p terima kasih daun keladi..

Β 

Β 

written by beba