Sorry ye kawan2 sebab lambat update..hari ni baru la demam cam dah kebah..so semangat sket nak compile gambar untuk diupdatekan dalam blog ni..kalau sehat mesti awal lagi boleh update pasal ni..

before this aku cakap juri nya aku, en. anas and puan pipah jek..tapi ada pertambahan juri jemputan pulak sebab puan pipah dengan rajinnya dok suruh puan deen (my friend jugak) pilih sekali…yang dengan ini kerja aku untuk memilih top 10 agak mudah..8 daripada Top 10 ni telah menjadi pilihan 3 @ 4 orang juri dan lagi 2 lagi aku sebagai ketua juri pilih daripada gambar2 yang menjadi pilihan kepada 2 orang juri.. (korang paham ke? :p)

turutan gambar dibawah mengikut turutan penyertaan..silalah tengok ye.. 😀

Love is you and Me Top 10love is you and me contest top 10 listPeserta love is you and me contest top 10

lepas ni sesi berpening-peningan lagi untuk memilih pemenangnya pula…hadiahnye..belum boleh annouce lagi..sebab masih ada yang belum dibeli..insyallah weekend ni kitorang akan beli..harap2 dah sehat..tapi tekak ni mmg still perit semacam jek..makan pon tak selera dah..semua pon pahit..tak pon tawar..alahai..kalau tengok mmg still ada lagi..putih2 kat tonsil tu..kalau ikot kat wikipedia tu..amik masa seminggu or more gak baru elok..huu…

written by beba