Project ‘Nomochen’

Project ‘Nomochen’

Ape tu project 'Nomochen'? In short, it's just a fancy name for project weaning Azri from Breastfeeding..hahaha.. so far progress adalah amat memberangsangkan. InsyaAllah tak lama lagi dah takde dah 'chen' kot..macam sehari sekali je for the past 2-3 days. Hari ni...

Contest Foto Kiut

Contest Foto Kiut

dah lama tak masuk contest... 😀 so this time cam terjumpe contest yang simple jek syarat2 nye..so rajin la nak join..Contest ni takde had umur, sape2 pon bule masuk..tapi kalau nak letak muke sendri kang orang kata perasan kiut..haahha..so aku masukkan la anak kiut...

read more
A New Baby for A New Year…hohoho..

A New Baby for A New Year…hohoho..

hohoho..gambar kat atas tu saje2 jek letak.. :p post ini takde kena mengena pon ngan gambar di atas...tapi more to kat gambar di bawah ni.. :Dheheeh..ni lah my New Baby!!  Nokia X3-02 a.k.a Nokia X3 Touch and Type 😀 Actually dah beli masa kat Kajang lagi..before...

read more
Crime Scene Investigation versi Malaysia

Crime Scene Investigation versi Malaysia

Tak mo cerita panjang..let the pictures do all the explanation.. :p Location: Rumah kediaman Beba and AnasTime: Around 11 in the morning, 7 January 2011 (kejadian dah basi.. :p) The Culprit ??? Anak comel yang berusia 1 tahun 11 bulan.. abes merah2 muke..sampai basuh...

read more
Free Personalized T-Shirt from HeartBeat.my

Free Personalized T-Shirt from HeartBeat.my

Hoyee..tadi baru jek order Personalized T-shirt from Heartbeat.my. Tadi aku cakap FREE ni plak tetibe order..mesti korang confusekan..?? So sebenarnye aku order Personalized T-shirt ni then bayar dengan earning yang aku dapat from HeartBeat.my Affiliate. So secara...

read more
[WTB] Fantasy Novels New/Used yang murah..

[WTB] Fantasy Novels New/Used yang murah..

Semalam letih aku surf internet carik buku2 novel 'Fantasy' yang new or used (in good condition) yang murah2 ni...kebanyakan site yang aku pergi mesti jual buku2 novel Chick Lit, or Romance jek banyak...or thriller..aku Chick Lit ni mmg kureng..aku tak minat...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu