Bazaar Sekolah Alif tahun 2017

Bazaar Sekolah Alif tahun 2017

Tahun ni, as last year ade juga bak kata kita dolu-dolu, Hari Kantin. Tapi tahun ni dipanggil 'Bazaar' gitu. Hahaha. Aku bab mende gini memang tak join la sangat kan. Tapi aku pergi jugak lah and just bagi la contribution untuk jualan tu. Macam last year aku buat...

Rumah Baru Alif

Rumah Baru Alif

cam dah lama gile plak aku tak update blog ni kan...heheh..cam sejak bulan lepas teruk betul performance aku bab2 mengupdate blog ni...kali ni post pendek jek laa..warm up balik setelah lama tak menulis kat sini...hari tu kitorang saje2 jek carikkan rumah baru untuk...

read more
Hari ni umurku naik lagi 1 angka..

Hari ni umurku naik lagi 1 angka..

Rasanya cam kejap jek masa berjalan ek..rupe2nya dah 'dewasa' dah..walaupon perangai still ade lagi part sebok nak jadik budak lagi tu...hehehe..so..happy birthday to me.. :Dhadiah from dak p dah dapat advance lama dah dari awal bulan hari tu..hehehe..memang dier kasi...

read more
Alif ber’fingerpainting’

Alif ber’fingerpainting’

alif sedang berkarya...hehehe..first time alif ber'fingerpainting' ni..saje jek aku kasi tukar sket aktiviti harian dier..hehehe..mesti boring jek dok umah..finger paint ni homemade jek..aku wat sendri..aku pakai recipe aku jumpe kat internet..lupe plak kat ne aku...

read more
GCB McD datang lagi~~~hoyee…

GCB McD datang lagi~~~hoyee…

Yeay..GCB dah ade balik...one of my favorite burger gak ni...other than Prosperity Burger..actually cam terserempak jek ngan GCB ni..takde plak ternampak iklan kat TV ke pe ke...memula tu ingat nak beli Milo Ais and Fries jek...haus gile plak kan...sampai jek depan...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu

Incoming search terms:

  • ibu bayi blog (1)