Project Re-categorizing Blog Posts

Project Re-categorizing Blog Posts

Bila dah start balik godek-godek blog ni balik, macam-macam lah yang aku jumpe. Dan macam-macam lah yang aku nak buat. Hahaha. In the end dah tak juga siap-siap nak post new entry kat blog ni. Mihmihmih. Aku hari tu perasan yang categories dalam blog ni banyak,...

Rumah Baru Alif

Rumah Baru Alif

cam dah lama gile plak aku tak update blog ni kan...heheh..cam sejak bulan lepas teruk betul performance aku bab2 mengupdate blog ni...kali ni post pendek jek laa..warm up balik setelah lama tak menulis kat sini...hari tu kitorang saje2 jek carikkan rumah baru untuk...

read more
Hari ni umurku naik lagi 1 angka..

Hari ni umurku naik lagi 1 angka..

Rasanya cam kejap jek masa berjalan ek..rupe2nya dah 'dewasa' dah..walaupon perangai still ade lagi part sebok nak jadik budak lagi tu...hehehe..so..happy birthday to me.. :Dhadiah from dak p dah dapat advance lama dah dari awal bulan hari tu..hehehe..memang dier kasi...

read more
Alif ber’fingerpainting’

Alif ber’fingerpainting’

alif sedang berkarya...hehehe..first time alif ber'fingerpainting' ni..saje jek aku kasi tukar sket aktiviti harian dier..hehehe..mesti boring jek dok umah..finger paint ni homemade jek..aku wat sendri..aku pakai recipe aku jumpe kat internet..lupe plak kat ne aku...

read more
GCB McD datang lagi~~~hoyee…

GCB McD datang lagi~~~hoyee…

Yeay..GCB dah ade balik...one of my favorite burger gak ni...other than Prosperity Burger..actually cam terserempak jek ngan GCB ni..takde plak ternampak iklan kat TV ke pe ke...memula tu ingat nak beli Milo Ais and Fries jek...haus gile plak kan...sampai jek depan...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu