Raya Aidilfitri 2017 – Part 1

Raya Aidilfitri 2017 – Part 1

Alhamdulillah. Syawal tahun ni kami semua sambut dengan keluarga di Kajang. Sama seperti tahun-tahun yang lepas, di taman perumahan di rumah keluarga di Kajang memang ada buat takbir rumah ke rumah pada malam raya. Tahun ni awal pulak giliran rumah kami. Memang setiap...

Bershopping skincare SK-II..

Bershopping skincare SK-II..

Lama betol tak bersiaran ni..hehehe.. kalau rancangan TV da bankrupt da ni..hahaha.. Banyak actually mende nak update..tp nak kata busy sangat tu idok la juga..hehe..ape2 insyaAllah akan aku usahakan juga untuk buat post2 semua events or sweet memories yang lepas2...

read more
En. Azri masuk hospital sebab jaundice.

En. Azri masuk hospital sebab jaundice.

En. Azri kita was admitted at Rafflesia Medical Center for jaundice treatment. Kesian dia.. Abang Alif dulu kena gak kuning, tapi rendah je so tak kena tahan. So gini lah kisahnya: //11.02.2014 Hari ni nenek Kajang sampai KK nak tengok Azri. Tapi sampai2 je nenek kata...

read more
Nama saya Azri Bin Anas..

Nama saya Azri Bin Anas..

Nama saya Azri Bin Anas. hehehe..akhirnya Little P dah ada nama. Lama jugak nak decide tu. Padahal memang dah ade list. Ada la a few nama yang dah shortlisted, tapi macam tak boleh nak decide mana satu nak letak for dak kecik ni. Sebab aku memang undecided sepanjang...

read more
Assalamualaikum Little P..

Assalamualaikum Little P..

3 February ni agaknya tarikh bertuah kami sekeluarga kot. Abang  dan adik dua-dua pon lahir pada tarikh yang sama. Alhamdulillah.. Tepat jam 10.26 am on 3rd february 2014, Little P selamat dilahirkan secara normal. Alhamdulillah, Allah permudahkan pengalaman bersalin...

read more
Comforter Set untuk Little P

Comforter Set untuk Little P

Hoyee.. dah sampai dah comforter set ni...dah lama dah sebenarnye sampai..haha..baru nak buat post... :p Comel tak..comel tak? Takde la nak buat sendri..haha..bab menjahit pakai mesin jahit ni aku baru nak bertatih..da la praktis malas..jadi nye tempah sajee... :D...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu