Welcome 2015.

Wow. Kejap je rasanya, macam baru je buat post tapi rupenya da berabuk 10 inci blog ni. Hahaha.

Alhamdulillah, Allah bagi peluang lagi buat kami untuk bernafas di bumi ni. Ntah kenapa ayat aku tetibe skema lak ni. Haha. Dah lama sangat agaknya tak buat blog post. Ntah ade ke tak lah lagi agaknya yang still bace blog picisan aku ni kan?

Kepada sesape yang masih setia tu terima kasih banyak2 sebab sudi bace. Kepada yang tetibe termasuk kat blog ni sebab tercarik something ke. Terima kasih jugak dan selamat datang. And seriously I should stop merepek ntah ape2 ni. Hahaha.

Jadinya, sempena tahun baru 2015 ni diharapnya aku akan jadi lagi rajin nak update blog. Lagi2 pasal anak kecik comel saya yang no.2 En. Azri tu.

Sorry ye Azri. Nanti mak qada semua cerita and progress Azri ek. InsyaAllah.

So next month on February. Azri turns 1 and abang dia Alif dah pon 6 tahun. Kejap je masa berlalu. Dah besar panjang anak bujang aku yang sorang tu.

Sebab dah lama tak tulis blog semua pon aku dok cuba sumbat kat post ni. Hahaha. Okay lah. Itu je for now. Nah gambar anak2 bujang saya. Pagi2 masih bacin on 01.01.2015.

IMG_2817.JPG

written by beba

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

IMG_1399.JPG

Tanggal 31, bulan 8, 57…

Huih. Semangat Azri nak sambut merdeka ni. Hehehe.

Dak P sambut Merdeka pagi nanti kat atas Gunung Kinabalu la kot. Mesti dah start panjat naik gi Low’s Peak dah ni.

Nenek Kajang plak ngan maksu and makcik Kinah dok ronggeng kat Langkawi.

Kitorang? Lepak rumah je laaahhh. Hehehe.

Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 57.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

written by beba

Budak Azri yang Excited Melampau.

Azri excited naik walker

First time dapat walker la katakan. Hehehe. Happy betul dia. Sebok je nak berdirikan. Walker ni Medina yang punya. Pinjam kejap. Azri takde kitorang beli walker dia. Kalau dah balik KK sok. Tengok la camne.

Sebab dah happy and excited semacam gini, malam semalam tetibe bangun menangis macam kena belasah je gayanya. Tak berenti. Nasiblah ayah dia ada. Hahaha. Pass kat ayah.

written by beba