ini bukan kejadian rekaan ye kawan2.. :p

benda ni jadi masa kitorang kat kajang..memang pengalaman pertama aku ni..hohoho.. ni gambarnya kat bawah ni..sirap bandung..hahaha..rugi btol..buang jek (kalau bg Alif kang silap2 jadik vampire plak anak aku sorang ni..hahaha..) ..dah la susu aku skang ni memang kurang gle..bile aku pikir balik pelik gak aku ni..aku bukan risau dok pam susu keluar darah ni..tapi dok sebok ‘alaa..ruginya susu ni..’ camtu..huu..

ada gak cam fobia sket pastu..hahaha..tapi ok jek..memula cam pakai tangan jek..tapi cam letih gle jari jemari ku yg cumel ni..hahaha..last2 alah..blasah la pam jek..tp pam satu2..yang belah berdarah tu aku kurang kan sket suction pam tu..

susu berdarah..

susu + darah = sirap bandung for vampire :p

rasanya mmg ni la sign nye untuk en. alif start campur minum susu lembu…hahahaah..and memang secara rasminya pada 7 February 2010 En. Alif telah pon berjaya minum susu lembu…hohoho..tapi dier macam tak berapa suke plak susu lembu ni (sbb ada rasa lembu kot..huu) ..cam sket jek dier minum setiap kali pon..da la aku cam kena pegang untuk dier..and dier kejap2 da cam lepaskan puting..cam da tak nak..tapi aku sua kan gak la..huu…

tapi aku takde la terus cut bagi breastmilk..malam aku still bagi dier breastmilk..of course yang di pump la kan..dak ni mananya nak minum direct..letih la aku mengepam setahun…hahaha..da lebih setahun da pon aku dok mengepam ni..hohoho..congratulations to me sebab berjaya bagi Alif minum full breastmilk selama setahun… 😀

and aku nak berterima kasih gak kat pam spectra 3 aku tu yang dah berjasa selama ni..walopon aku tak pergi-pergi lagi service pam aku ni..kalu nak service kat semenanjung jek ade..pastu bile balik sane cam bz memanjang..haiyaa..bertahan lah kau wahai spectra 3 ku….

hohoho..kat bawah ni gambar en. Alif yang tengah kusyuk membaca novel..hahaha..rajin2 la membaca ye en. Alif..novel mak belambak2 tu..kat kajang pon berkotak2 lagi tinggal..hehehe..

membaca jambatan ilmu :D

En. Alif baca buku ke??

p.s: hari tu balik kajang tak sempat plak nak pergi carik novel baru..huu..kat sini kurang la choices nye..huu..skang ni aku kalau beli buku pergi carik popular choices la ape la camtu..yang buku2 biasa aku bace takde la plak..samada tak minat or dah ada..huu..

written by beba

Incoming search terms:

  • pam susu (110)
  • membaca jambatan ilmu (10)