Cerita kali ni cam dah agak lama gak la..kitorang pergi pantai kat Teluk Likas tu ade la dalam 2 kali kot..and yang ni kali ke-2 kitorang pergi sana..yang first time tak pernah rasanya buat entry..heheh..nanti kalau rajin aku just share pictures masa kitorang pergi sana…Actually kat situ takde ape pon…saja je ambil angin, jalan2 tepi pantai…

Kay la..nak tulis panjang pon cam takde ape sangat pon…meh tengok gambar.. 😀

Alif dan Ayah relax kat tangga

Alif dan Ayah relax kat tangga

Mak *hug* *hug* Alif

Mak *hug* *hug* Alif

Ayah enjoy tengok pantai..Alif tengok..??

Ayah enjoy tengok pantai..Alif tengok..??

Alif and mak..posing...

Alif and mak..posing...

Alif dan Ayah..posing kat tangga lagi...

Alif dan Ayah..posing kat tangga lagi...

Mak dukung Alif..

Mak dukung Alif..

Budak Alif ni sekarang tak boleh dah kalu nak dukung lelama, lenguh tangan aku..hehe..selalunya dak p la yang dukung kalau Alif tak nak duduk dalam stroller dier…aku kadang2 jek..tu pon kejap2..hehee..

p/s: Baru jek tadi Alif berjalan 2 tapak (tak pegang langsung)..hehehe..of course la dalam pengawasan mak bapak dier..dier dah boleh berdiri sendiri da..aku bagi dier pegang jari telunjuk aku..cuma bila dier cam tak stable baru dier berkuat pegang jari aku..pastu berani-berani je dier lepaskan tangan dok nak jalan sendiri..macam berbunga jek hati aku tadi…la la la la la….

written by beba

Incoming search terms:

  • pakaian ke pantai (20)