Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia[baru]

Before this aku pernah buat post pasal Cara Mudah nak cari Tiket Murah AirAsia kan…tapi website yang aku cakap tu dah tak boleh pakai dah lama dah…orang yang maintain site tu cam busy and tak dapat nak update website diorang…

So sejak tu aku cam guna cara tradisional balik laa…gi dok menatap website AirAsia dok carik tiket murah…tapi alhamdulillah laa..nasib selalu baik and dapat tiket Air Asia yang murah2 ni… 😀

Tapi baru2 ni aku tak sure la ape dok search pasal ape..tapi aku terjumpe another site yang offer service yang sama gak cam the last website tu..diorang listkan tiket-tiket flight AirAsia yang murah ni..

Ni URL site diorang:

http://airasiaplus.com/

Service diorang ni Free jek…tapi cam ade sikit lain ngan yang lama…

Korang kena search asing2 kalau nak return tiket..Simple jek..bawah ni ade screen shot sket…

airasia-plus-tambah-murah-airasia

  • Korang just set departure date bile…website ni akan listkan dari tarikh yang korang set sampai la 15 hari ke depan…
  • Set kan nak fly FROM mana and TO mana…
  • Then just click ‘Search AirAsia Flights’ Button tu…

airasia-plus-tambah-murah-airasia-01

Pastu nanti korang akan dapat list yang cam screenshot kat atas ni…aku amik sket jek..kalau tak panjang plak ngan jadual tu…hehehe..as you can see..sebab bulan December kan cuti skolah..mmg susah la nak dapat tiket murah gile kan…paling murah RM83 jek..mesti cikgu2 kat Sabah ni dah borong awal dah tiket2 ni (sok bile Alif dah skolah kitorang pon kena la bersaing ngan cikgu2 ni gak kalau nak balik kampung..huuu…)

So kalau korang nak carik untuk return tiket pulak just search gitu gak and then terbalikkan jek la FROM and TO tu…sonang kan…

Okay.. 😀 Aku pon sebenarnye baru jumpe..belum pakai lagi untuk beli tiket AirAsia ni..tak sure lagi nak balik bile…so kalau korang dah try maybe bule bagitau aku camne ek… 🙂

 

written by beba

Incoming search terms:

  • airasia tiket (25)
  • air asia tambang murah 2011 (20)
  • airsia tiket (15)
  • www air asia tiket (12)
  • tiket airasia (12)

One thought on “Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia[baru]”

  1. Pingback: Cara mudah nak cari tambang murah di airasia.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D