Watching Merlin Season 3 Episode 11..hoye~~

Baru last week kot aku perasan yang Merlin Season 3 dah ada.. 😀

aku ni mmg suke gile cerita2 jenis gini..heheeh..walopon pelakonnye takde la hensem or hot mana pon..tapi aku suke.. :p

skang ni kat internet baru ada sampai Episode 11 jek..and episode 11 ni pon baru jek diorang tambah..maybe semalam atau pon 2 hari lepas ke..aku pon tak sure..hari ni aku check ade plak..so still tengah load before tengok jap lagi..hohoho..

Merlin Season 3

rasanye dlu pernah aku bagitau kat korang yang sekarang ni aku kalau tengok cerita2 TV series gini or anime mmg streaming jek…aku jumpe satu streaming site yang memang heaven laa..belambak2 series ade kat situ…kalau korang minat pergi la tengok kat site ni: http://watch-series.com/

Dari last week mmg dah behempas pulas aku dok bantai tengok Merlin from Episode 1..hahaha..

Enjoy watching TV series kay!!

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D