Penangan Free Seat @Air Asia

busy..busy

hai laaa.....camne nak booking tiket kalau camni...

pagi2 tadi before aku tdo (tido kol 7 pagi tadi..huu) dalam kol 3-4 pagi aku dah try bukak untuk check ticket..screen ni takde..tp bile search dier tulis service unavailable..3-4 kali gak try..dah tu takle gak tutup jek la laptop..ni baru try balik..tgk2 screen ni plak keluar…harapan…huu…tadi tengok kat mobile site dier..dapat masuk kejap…ade Free Seat..tapi takle booking nak watpe gak..hailaaa…skang pon mobile site pon takle access…haiyo….

written by beba

9 thoughts on “Penangan Free Seat @Air Asia”

    1. beba Post Author

      huuu…tu laa..hangin jek satu badan ni..sape jek la yg lucky enough boleh access tu..huu..nnt baru try lagi..harap2 la dapat…lepas tiket tengah tahun depan..hehehe..

      tiket tgh tahun ni gak yang tak dapat2 lagi..huu..

  1. Pingback: Tweets that mention Penangan Free Seat @Air Asia | Habibah & Anas -- Topsy.com

    1. beba Post Author

      haila..tu laa…dari tadi mmg langsung tak dapat masuk ni…

      insyallah malam ni packing2 semua and esok akan dipos.. 😀 mama zharfan kat UK ke..jauh tol..bile la saya plak nak ke negara orang ni..tengok tiket semua balik KL jek..hahaha..

      ha ah sekali pakai jek per customer..

  2. JaJa-BinX

    tu la pasal….geram ni..nak try luck tiket ke langkawi…kot2 ada yg murah..last year ada jumpa return tket rm60..dah ada umah sendiri nih..teringin nak ada brg corningware ke,correlle ke… ( tetiba terasa mcm mak-mak punya taste.. :P)

    1. beba Post Author

      hahaaha..ko tu mmg dah layak jadi mak2 dah…biasa la tu..bile dah ade rumah sendri..aku pon nak gak…hahaa..tapi as for now ni pakai yg biasa2 jek dlu..tunggu dapat durian runtuh dlu..hahahaa..

Please let me know what do you think about this post. :D