Makan2 di Natural Kitchen..

Sedap jugak makan kat situ..kitorang pon first time datang makan situ…tu pon kompiden makan sebab ade logo halal yang besar gile kat depan sign kedai tu…tapi yang paling sedapnya ade sos dier tu..tu yang buat jadik cam sedap lagi dari tempat lain…

makan-at-natural-kitchen

Owh neway Natural Kitchen ni bukan kat tempat favorite jalan2 kitorang yang aku selalu sebut2 tu..tapi restoren ni kat Suria Sabah…makan dier cam ala Steamboat gitu..

Natural Kitchen Suria Sabah

Memula tu kitorang cam tertarik sebab dok tengok ade cam package la kira…2 orang makan cam dalam RM50++ so cam ok laa nak try…last2 masa order tu bule la pulak dok tambah 2-3 macam add-on..ngan air juice segala..last2 kena RM100+ gak la makan…kasar gak la…nasib baik la puas hati makan..kenyang~~ mmg banyak laa..sedap pon sedap..so puas hati dan bule datang lagi… 😀

Dalam tu ada udang, sotong, filamen ketam, beef, lamb, sayur2 segala, tomato, cendawan, macam2 jenis bebola..macam2 laa…

Ok ler..tu jek laa for now..nanti kalau rajin aku tulis  lagi kat sini.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • natural kitchen suria sabah (25)
  • tempat makan halal di kota kinabalu (18)
  • makan2 (13)

2 thoughts on “Makan2 di Natural Kitchen..”

    1. beba Post Author

      hahaha..normal la tu..kalau gi mana2 blog pon dok tengok orang tulis cite pasal makanan mesti dok cam lapo jek dah jadiknya..hahaha..tapi memang best makan kat sini..sos yang cicah tu sedap.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>