Korang rasa dier ni hot tak??

edward twilight

hot ke tak??

hehee…ape kate survey??

Actually masa aku masuk youthsay hari tu terjumpe poll ni..so aku pon join gak laaa…normally pas dah jawap poll mesti la ade resultnya kan…

and result nye…

jeng..jeng..jeng…

robert pattinson twilight

hot? cold...bbrrr...hahaha..

ramai gak yang kata dier ni tak hot ek…termasuk la aku…hahahaa…tak tau la nape..tapi mmg aku tak berapa berkenan la ngan mamat ni..tak kena ngan taste aku la kot..haahha..

tak kesah la..bukan pon ade kena mengena pon ngan aku..saje jek cam tak tau nak cerita ape.. :p

sekarang ni rasa cam otak ni blur jek..ntah ape yg aku pikir pon tak sure..haahha..

written by beba

5 thoughts on “Korang rasa dier ni hot tak??”

  1. peah

    yang pasti mamat serigala jadian tuh gak kacak perkasa….jacob kot nama dia….
    dan minah dlm twilight tuh mmg teramat bodoh lg bangang……huhu…
    jgn marah, nie personal oppinion jerk…

    1. beba Post Author

      @netty,nana,mawar hot ke? hehe..lain la kita ni.. :p

      @peah hahaha..peah..ko kena bace buku jek..movie mmg tak berapa besh..buku lagi bagus!!kalau ko bace buku ko takkan rasa minah tu bodoh and bangang..hahaha..salah la cara diorang interpret novel tu..aku tengok pon cam aku rasa minah tuh dah jadik ntah ape2 jek..

Please let me know what do you think about this post. :D