it’s settled… :D

so..refering to my 2 previous entry :

“Not so friendly blogshop owner” and “on second thought…nope..never”

The seller dah contact aku balik thru YM and come clean will all the ‘problems’. Dier pon dah mintak maaf and aku pon da maafkan dier..and mintak maaf jugak…hehehe…

hopefully perkara macam ni tak terjadi lagi..and the seller pon kena la amik iktibar dari pengalaman ni..and kena improve cara dier communicate ngan customers..just give what the customers want..customers nak tau pasal order dier..just bgtau jek..kalau dier tanya 2-3 kali pon jawap jek la…mesti ada sebabkan…cam aku laa…kalau aku da tau yang dier dah post aku punye barang tu kan…buat apa la aku sebok2 nak kacau dier..ye tak?

tak perlu la cakap yang dah bgtau semalam ke 2 hari lepas ke…just cakap “ya, order puan telah diterima dan sudah dipos” …habis cerita..the customer puas hati, the seller pon dah tak payah nak layan kerenah si customer tu..  (in this case aku la kan..) :p

apa pon terima kasih la kat seller tu sebab contact aku balik..and aku pon kalau fenugreek ni bagus, boleh la beli kat dier lagi (what happened to the nope..never?…hahahaha..) tak elok pon simpan2 ni..ape yang sudah tu sudah la ek..hehehe..

tadi tu maybe hangin lebih sket..tu la ayat pon cam besh..hahaha..aku rasa da lama da since last time aku hangin camni..dlu en.suami tersayang (masa tu en.boyfren) jek yg slalu wat aku camni..hahhaa…kalau bace blog lama-lama masa single dlu mmg banyak la post2 hangin cam tu..hehehe.. :p

written by beba

2 thoughts on “it’s settled… :D”

  1. beba

    ade gak aku tgk2…tapi rasanya benda ni pon cam tak sama effect dier untuk semua orang…ada gak yg aku bace cam susu bertambah and takde effect ape2 kat dier and bb…

    cam jamu2 pantang ni jugak la..so aku ingat cuba la dulu..kalau tak sesuai berenti la guna..

Please let me know what do you think about this post. :D