Bila nak pakai jek kong..

haiyo…skang ni rasanya cam everytime aku nak pakai camera, kompom bateri dier kong..padahal aku rasa takde la kitorang bergambar sakan pon…agaknye bateri tu dah bermasalah ke per? huu..

bateri kong

boring gak kalau time2 semangat nak amik gambar..tup2 bateri takde…pembunuh semangat btol nak update blog..hahaha..

sekarang ni aku ni walopon pon agak busy ngan kerja2 yang tak pernah siap ni…tetap gak nak tengok ‘Fairy Tail‘ …owh..mmg tak silap eja tau…tail bukan tale 😀

fairy tail

mmg best..hehehe..recommended kepada semua yang melayan anime ni.. 😀

and as always..sekarang aku dah tak download2 dah…just stream jek..nak download dah takde space dah kat laptop ni.. 😀

hohoho..kay laa..en. alif dah sebok dok tarik2 tangan aku ni…

written by beba

2 thoughts on “Bila nak pakai jek kong..”

  1. beba Post Author

    bateri pon bule expired keee…huuu…nak beli nye pon bukan murah kot…hohoho..nnt la charge..malas btol..dah la kepala plug charger tu jenis pelik2 ni..nak kena pakai adapter…ampes…tu yg lagi malas tu..adapter pon ntah ke mana…hahaaha..

Please let me know what do you think about this post. :D