Astro; Solar Interruption?

Hari tu cam tetibe ade rancangan kat astro berenti and keluar message ni:

A solar interruption is affecting transmission for a few minutes. We apologise for the inconvenience. Our Astro service will resume shortly.

astro-solar-interuption

So saje2 la aku amik gambar with Alif sebagai model tak rasmi..heehhe..kejap jek pon…dalam few minutes..

Ape motif post ni? Ntah laa..sebab aku cam tak tau nak cite pe..hahaha..

Hari ni takde wat pe pon..Anas dari pagi sampai skang tak balik2 lagi…dok ade pertandingan futsal ape ntah..tak menang pon..dok tengok orang lawan final…aku dah suh balik dah..tak nak gak balik..huu..

Anak dier plak dok tak sudah dok tanye2 ayah..ayah…huu…balik la ayah oi..anak awak tunggu ni…dah kalah dah pon..haahaha.. :p

 

written by beba

Incoming search terms:

  • solar interruption (31)
  • solar interruption#spf=1 (1)

4 thoughts on “Astro; Solar Interruption?”

  1. efa

    adeii..haha.. sy pun ade dpt signal mcm ni gak haritu..tp kejap je kan..

    eh, alif tgk tv dekat kan? same mcm anak sy si paih tu.. dekat betul..kalo buleh nak masuk dalam tv.. nasib baik ada meja tv…kira gap la sikit drpd tv, tp still dekat jugak.. camana nak buat pun taktau laa..

    1. beba Post Author

      @efa ha ah..kejap jek..pastu cam ok balik…

      alif ni sampai panjat kabinet tv tu dah…kabinet tv tu kitorang dah lapiskan lagi ngan coffee table…selalunye dier bergantung kat coffee table tu la..sometimes dok panjat meja tv..asal boleh nak dekat lagi kan…hahha..nak larang pon dah tak reti da…tapi kalau saya dok tego dier panjat meja tv tu mmg laju2 dier turun…hehehe..

      yang ni special case saya kasi sbb nak suh dier masuk dalam gambar..hahaha..

Please let me know what do you think about this post. :D