raya2 puan beba n baby!

hoho..da lama da aku xpost kat blog ni..aritu byk gak cite..part of it dak p da cite da..so xpayah la nk ulang balik..ye x? hehe..tp raya ni mmg raya yg meletihkan ntok aku…xpenah la raya aku full camni schedulenyer..selalunyer tido kat umah jek..hahaah..raya pon ade la tempat2nyer yg kena ikot tu..masa 1st n 2nd raya tu mmg letih tol…smpi baby pon letih same..sampai xrasa la dier dok gerak2 kat 2 hari..naik risau aku..huu..da terbiasa ngan dier yg gerak2..bile xgerak cam rasa len macam jek…huu…

petang ni kang aku ade check up ngan doctor..xtau la camne komen doc ngan berat badan aku ni..huu…dalam sebulan ni jek da naik byk gle..penangan makanan2 g beraya la ni…ngan masakan mak aku lagi..ahhaha..kat bawah ni yg pakai baju kurung tu time 1st raya..then yg pakai baju merah tu raya ke-11, time ikot dak2 mahad g konvoi beraya..mmg nampak tol ketembaman aku bertambah ngan drastic! huu..

edited: nanti2 kalau rajin aku upload balik gambo yang pakai baju kurung 1st raya tu..gambar tu tak menutup ape yang patut ditutup.. :p

gambar raya len aku ingat upload kat gallery jek laa..huhu..da lama tol aku xupload gambar kat gallery tu…maleh tol…hahhaah..

hari tu kitorang jalan2 kat alamanda..dok usha brg2 baby…huu..geram tol..cute2 jek sume..so last2 sbb cam ngade gak nk bli..kitorang bli la satu set baju n mitten dier skali…ala..comel tol..aku dok geram gamba kucing2 tu..hahaha…

slain pada tu aku dok ketar bli buku novel aku..hehe..abes gak 150+ kat buku…skang ni dok bace last book of harry potter..huu..mesti by now sume org pon da ramai da abes bace..haha..tp tu la aku dok xnk beli hardcover nyer pasal..tunggu la paperback version kuar..kalu x cam xsame la buku2 tu nnt..ade kecik ade besa..sambungan buku eragon pon da ade da…last book kalu xsilap aku…”brisingr” tajuk dier tp xbli..atas sebab yg same..hehe..tgu dlu..sabar2…

dalam bz2 dok beraya tu sempat gak la kitorang dok pegi karoke..kat sini ade jek tmpt karoke..tp byk yg jenis xsesuai ntok kite2 ni…yg ade pon satu jek..yg family concept..tp mahal nyer la plak..satu kepala kalu xsilap aku 30+ kot..tp ngan makan bagai…n karoke max 4 hours…tp nk wat pe berkaroke sampai 4jam..nk nyanyi lagu pe? hahaa..cam xbape berbaloi jek..pastu jalan2 kat sg. wang dok beli lagi satu baju baby..

nampak cam sweet jek..hehe..putih bersih…biru2 tu wat nampak sweet..hehe..so hopefully mmg la yg kuarnye lelaki..haaha..da ade kale biru da ni..hehe..so petang ni nk tgk lagi skali..kalu doc kate laki gak maknenyer btol la tu kot baby boy! hohho…

gambo ni time dok makan ngan member2 anas kat chilli’s midvalley..yg xde dalam gamba ni si dayen..sbb dier yg snap gambo ni..hohoho..

um..rasanyer cam da panjang da cite aku ni…so cite last la..aritu time raya ke-10 kalu xsilap aku..jumaat malam minggu lepas…mak aku wat open house…so bule la..makanan sume cukop..kitorang pon skang ni mmg xwat cam dlu2…dlu dari tgh hari sampai ke malam kol 11 camtu..skang ni kitorang wat start pas maghrib..n just ajak org2 kat taman jek..then kitorang adik2 beradik nyer kawan..sesape nk datang ajak la..membe2 aku xramai pon..hohoh..so ajak pon xramai laa..n yg datang pon lagi la xramai..haaha..thx la kat jaja n peah n pizi n hapiz ( partner jaja )..sbb sudi datang umah aku..walopon peah terpaksa berkorban cite ayat2 cinta yg dier nk tgk tu..hohoh..mesti ade kat internet tu peah..hohoh..ko dl aje..hehe..

kay la..huu…lupe plak..bawah ni ade clip 3d baby yg kitorang wat aritu…hohoh..

p/s: baru jek pas jumpe doc..sah la boy..nampak yg ‘tutt’ tu..hohoho..

written by beba

Incoming search terms:

  • gambar baju kurung (60)
  • pakai baju kurung (20)
  • nampak baju dalam (10)

3 thoughts on “raya2 puan beba n baby!”

  1. Leha

    Puan Beba mengandung tapi Cik Peah yg membesar..uhuh.
    puan beba ni tak abis2 ngan tudung colour hitam..
    cik jaja lak kejap2 insap..kejap2 tak..cam biskut chipsmore lak..hehehe..hapiz prtner jaja?? hows he?

  2. beba

    hoho..peah da kurus dr dlu la puan leha..tp dier kate sbb pakai bj kurung so xnampak sangat laa..heheh..aku biasa la..ttp setia ngan tudung itam aku yg senang nk manage tu..hoho..partner jaja tu..huu..biase2 laa..tp cam nampak ala2 skema sket..maybe tang rambut kot..hohoh..keja kerajaan la katekan..hehe..

Please let me know what do you think about this post. :D