Comforter Set untuk Little P

comforter set untuk LIttle P

Hoyee.. dah sampai dah comforter set ni…dah lama dah sebenarnye sampai..haha..baru nak buat post… :p Comel tak..comel tak?

Takde la nak buat sendri..haha..bab menjahit pakai mesin jahit ni aku baru nak bertatih..da la praktis malas..jadi nye tempah sajee… 😀 Untuk set ni aku tempah kat Cutie Baby Bedding (will open in new tab) Total semua termasuk pos ke KK ni RM185 kos pos RM20…

So dapat comforter, 1 bantal and 2 bolsters..cantik kan cotton panel tu..hehe.. 😀 cotton untuk bantal and bolster pon match ngan panel tu animals dia..

Persiapan untuk Little P ni macam dah almost done kot..ade sket je lagi..dah less than a month dah ni..tak sabar lak nak jumpe Little P walopon macam cuak plak nak beranak ni..hahaha..da lama kott..rasa macam anak first pulak… :p Ok lah..itu je update untuk kali ni…

written by beba

Incoming search terms:

  • comforter baby murah (22)
  • comforter bayi (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>