baby wanna move it move it…move it!!

hohoho..td baru jek balik dari tgk madagascar..besh gak ar..mmg klaka..baby pon excited gak dok bergerak2 dalam perut..hehe..walopon kitorang ni da agak lambat tgk cite ni tp pada sesape yg blom tgk lagi aku recommend la kat korang tgk cite ni..heheehe..mmg gerenti gelak2 la…

lagi satu, aku baru jek siap download cite Heroes Season 3 tp cuma Ep01-08 jek..Ep09 tgh download lagi…Ep10 aku xsure la da kuar ke blom lagi…huu..lepas ni bule la memenuhkan masa lapang aku dok tgk cite Heroes..

uish..skang ni tetibe jek muncul kat peha aku garisan2 warna merah..huu..da ade strechmark la pulakk…tp perut aku ok jek…xde strechmark..before this aku just pakai baby oil jek..sbb dlu masa balik kat kajang ade gak aku usha2 cream stretchmark ni..tp mak aku kate xpayah la..pakai baby oil jek pon ok..so aku pakai baby oil jek laa..letak kat perut everytime lepas mandi..tp xde la plak nk letak kat peha..xde la plak sesape cakap pasal stretchmark kat peha ni…cet..

tp skang ni aku rasa cam da xberapa berkesan jek baby oil ni..perut aku pon cam da nampak cam nak kering jek kulit..xbule jadi ni!..huu…td aku baru jek try sample matern ape ntah..aku dapat sample ni from modernmum masa g bli maternity jeans masa 4months preggie aritu..aku ingat maybe next month aku nk bli la sebotol cream tu..tunggu gaji aku masuk dlu..xpon paw dak p jek..hohoho..bule kan dak p? ntuk isteri tersayang..nnt baru la perut maintain cun..hohoho..:D

written by beba

5 thoughts on “baby wanna move it move it…move it!!”

  1. Adie

    modernmum mesti matern program….aku pakai tue dr 3 bulan agik sbb gynae aku la suggest….bagus tue. serious. yerp ko kene pakai kat perot…peha…bontot ko..hahhahahha….ngan lengan…tue sume tpt2 ade potensi nak ade. pakai jek sebelom ade…..prevent awal2…. hahahh yerp. ape salahnye anas….ko borong la byk2 barang utk bebah tersayang…dia tgk kendong anak ko tue! hahahhaha.

  2. efa

    ermm sy dh lame la catch up ngan blog ni..pengalaman sy seblum ni la..mmg sentiasa pakai losyen kat perut n so on, tp last2 bile sampai je bulan ke 9 stretchmark tetap kua gak..sedih tp nk wat cane kan, dah usaha kan tp stretchmark tetap nak kuar gak nak wat camane..ehehe..

    good luck on ur prgnancy, n do visit my blog whenever u feel free.. 😉

Please let me know what do you think about this post. :D