baby cot..checked!

white baby cothohoho…akhirnyer kitorang da decide on which baby cot to buy…td kitorang tengok baby cot kat tune store in 1Borneo, mmg tau pon ade cot putih kat situ..tp before this cam xsurvey ntuk baby cot kan..so xde la nk tanye harga ke ape..so td pas tgk2 baby cot tu..n rasanya ok la ntok baby boy n affordable…

baby cot ni jenama sweet cherry n berharga rm286 ke kalu xsilap aku..just frame jek laa…without mattress..tu len kire plak..huu…kitorang da booked da cot ni..sbb salesperson tu kate skang ni mmg xde stock..tgu stock baru datang..n dier kate mmg ramai org yg nk baby cot ni..n ramai yang booked..so kitorang pon ape lagi…booked la gak..takut kang abes plak by the time nk pegi sane lagi..huuu…

so settle la lagi satu benda…hohoho..pastu sempat gak la kitorang dok jalan2 sesaje tgk barang2 ni..tup tup..jumpe plak satu t-shirt ni…t-shirt ni mmg da lama aku nk bli..sbb aku penah nampak masa jalan2 kat karamunsing…mmg cun laa..hehe..tp agak mahal gak harga dier jual kat rm40 gak kot..aku ni kan skang ni kena jadik isteri yg berjimat cermat..hohoh…so cam xbli la..hehe..tp td tu mmg murah gile la dier jual..plus offer lagi..ape lagi..beli laa..rm16.90 jek…

game over!

hohoho..mmg sesuai skali ngan dak p!! mmg da Game Over da pon..kan dak p?? :p jgn xngaku..nnt baby xnk men2 ngan awk lagi da..hehehe..:D

bersama dak ppastu lagi satu lagi..hehe..disebabkan slipper pink aku pon cam da xpink langsung da skarang ni…n tetibe ternampak plak si hijau ni kat depan mata…sangat lembut di kaki ku..hohoho..harga pon xde la mahal..rm9.90 jek..hehe..kalu amik gamba camtu cam scary pon ade..hahahaa….

for now..tu jek la kot yg aku nak cite..hehe..nnt kalu ade benda lagi nk cite aku post lain kali plak..hehe..nampak nyer bulan ni cam sangat rajin plak kan aku wat post..:D hohoho..kay la…

pada kawan2 yang membace blog aku ni..mekaseh sgt la sbb sudi nk bace kemerapuan aku ni..hehee…rajin2 kan la diri korang kasi comment so that aku tau korang ni sebenarnyer bace..hahaah..:D

written by beba

Incoming search terms:

  • baby cot murah (254)
  • baby cot murah 2011 (48)
  • baby cot (30)
  • harga baby cot (21)

4 thoughts on “baby cot..checked!”

  1. beba

    hohoho..beshnyer bershopping..skang ni aku bule bershopping brg baby (pakai duit laki..)jek…hahaha..brg aku sume yg penting2 jek..
    the downside of being a housewife..duit belanja shopping2 da xmacam dlu lagi da..hehee..

Please let me know what do you think about this post. :D