Felt ni buat Bookmark pon boleh!

Benda ni dah lama siap..gambar pon dok tersimpan jek dalam folder untuk gambar2 blog..hehe..sejak 2-3 hari ni cam perasaan malas tu cam melampau2 plak sikit..hehehe..tu yang nak update blog pon kurang mood nye..

Tapi nasib baik la at least sesi me’make over’ blog agak dah complete laaa…owh neway..kalau sesape nak me’makeover’ kan blog dier gak tapi takde masa ke…takde idea ke..or tak berapa nak reti menggodek2 html code ke..jangan bimbang..just contact aku jek..nnt kita bincang.. :p woh..cakap awal2..tak free kay..hehe..actually lately cam takde project plak nak buat..so cam ade la masa lapang..kalau minat boleh contact aku ek..kat blog ni ade borang contact us tu..sila guna ek.. :p or kalau nak tengok some of my portfolios dalam buat2 web design, blog design ni bule la pergi kat: http://creativelybeba.com. Kalau nak bukak kedai online pon bule.. 😀

Opss..apsal cam dah jadik post lain macam plak ni…hehee..berbalik pada tajuk…Felt Bookmark! Okay..presenting..My New(tak new sangat la kan) Felt Bookmark!

felt-bookmark

 

Ok tak? Dah lama plak aku takde bookmark…dok tanda jek buku pakai ape yang ade…pakai resit laa..business card laa..ade tu sampai flash card alif pon bule jadik bookmark gak..hahaaha…so bile cam boring2 takde mende nak buat..try la buat satu felt bookmark untuk diri sendiri pulak..macam2 project dah buat pakai felt..tapi satu pon takde untuk diri sendiri..hehehe…

felt-bookmark-diy

Simple2 jek..apsal warna hijau?? Sebabnye warna ni cam tak pernah pakai jek..hahahaa..banyak Felt aku yang tinggal mostly warna yang striking..terang2..and hijau ni cam tak berapa favorite sangat la..tu yang tak terusik tu… :p

Ok laa..tu jek for now…

written by beba

Incoming search terms:

  • felt bookmark (38)
  • cara buat frame gambar felt (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>