Alif’s 2nd Birthday Photobook RM65++ jek..murah gile~~

Bulan ni MyFlippix memang buat discount gile2 punye…sampai 75% discount dier bagi..so sangat2 la murah..so aku pon ape lagi…bertungkus lumus la gak la dok menyiapkan photobook 2nd birthday Alif ni..rugi wooo kalau tak beli…hehehe..

Theme photobook Alif kali ni aku wat cam ala2 Mickey Mouse sket laa..warna dier combination of black, white, red and yellow..and ade la kepala Mickey Mouse tu here and there… 😀 Ni some of the pages from Alif’s 2nd birthday photobook…

photobook-alif-2nd-birthday

photobook-alif-2nd-birthday-01

photobook-alif-2nd-birthday-02ops..gambar last tu aku cam terlupa nak crop kat bawah tu..so cam ade extra plak kat situ…malas plak nak buka photoshop balik..hehehe..so mahapkan saye yee….

RM65 tu included ngan postage and upgrade kertas with Matte Lamination..

Murahkaann?? So sebab murah punye pasal..3 hari lepas aku memang dengan sepenuh hati and tenaga berhempas pulas dok siapkan lagi satu photobook… :p murah punye pasal la ni..selalunye kalau RM130+ ni baru dapat satu photobook..ni bule dapat 2..camne2 pon kena gak buat…hahaha…tu yang tak berupdate2 blog tu.. :p

Alhamdulillah..sempat gak siap…baru jek dalam kol 8.30pm aku order and upload files to diorang…and of course dapat la discount 75% tu…malam ni last day la..ntah bile la lagi diorang nak buat offer cam ni lagi..

Owh..photobook lagi satu tu nanti aku citer kat post lain plak..post ni dah panjang cukup quota.. :p

 

 

written by beba

8 thoughts on “Alif’s 2nd Birthday Photobook RM65++ jek..murah gile~~”

    1. Beba

      Normally google jek but saya ade several favourite site yang selalu list out freebies ni..nnt saya tengok balik link dier..saya letak kat post lagi satu nanti..

    1. Beba

      Thanx misz yana..hehe..saya pakai photoshop..tapi semua papers and elements tu download jek..saya just susun2 ikot kreativiti sendri jek..try la wat..digital scrapbooking ni memang cam best gak..free kits and template pon banyak kat internet..:)

  1. Pingback: Another Photobook Project “9 Months Journey of a Mommy-to-be” | Habibah & Anas

  2. Pingback: Another Photobook Project “9 Months Journey of a Mommy-to-be”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>