Salji turun di KK…

Kejadian ni berlaku dalam minggu ni gak..ntah hari ape aku tak ingat laa…

Tapi secara tiba2 salji dah turun kat KK..yang peliknya kat dalam rumah pulak tu..haahha..

Ni la keadaan di tempat kejadian..

salji turun di KK

salji lebat menyebabkan habis satu rumah berwarna putih suci murni..

salji turun

dari jauh kelihatan mangsa kejadian salji sedang kusyuk menonton tv..

mangsa kejadian salji turun di KK

lihatlah rupe mangsa yang habis putih satu badan disebabkan salji yang turun….mangsa dilaporkan selamat dari sebarang kecederaan fizikal..

sebabnya mak dier redha jek terima keadaan..hahahaa..so sepanjang petang tu aku spend untuk bersih kan segala ape semua tu…

the end….

written by beba

4 thoughts on “Salji turun di KK…”

  1. iefa

    bibbbbbbssssssss….hahahhaha saba nyer ko bibsss….tp ak pon rase tk mampu nk marah klo dh camni…hahah hebat nyer…ko tk citer lak banjer 1 umah…hahhaha hebat giler…nape ley jd camni…hahhahah

    1. beba

      @sang ayah klaka ke? haahah..redha jek la..mesti ikot perangai awak ni…

      @pips ni la kalau percaya sangat kat anak kecik ni dok tengok tv kat living room..aku dalam bilik…merelakskan diri…rumah aku ni memang cam ala2 dah takde ape2 sangat dah yang nak kate bahaya…mmg aku make sure dlu before aku biarkan dier..tapi tepung ni mmg kes terpencil..before this tepung ni letak kat atas..ntah camne berubah ntah..hahhaha..tu yang jadik kejadian camni…

Please let me know what do you think about this post. :D