Rambut Alif dah terover panjang kot ni..

Semalam ingat ke nak gi potong rambut Alif kat kedai…alang2 nak beli barang kat Giant, kitorang gi la yang kat 1Borneo tu..and ingat nak potong rambut Alif skali…cam dah panjang sangat jek skang ni…rambut depan dah berapa kali trim dah..panjang balik..budak ni cam ayah dier..kejap jek rambut panjang balik…

ni gambar latest Alif..baru jek semalam amik…hehee..kompom korang cakap panjang gle kan..haahah..

rambut Alif

rambut depan Alif

rambut lembut bersinar

tapi cam nice jek rambut panjang ni..hahaha..bersinar2 lagi..tapi memang nak gunting sket…tak pendek sangat..tapi tak panjang gak laa..cam dlu2 tu..just nice… 😀

owh..lupe plak..semalam actually tak jadik potong..sebab cam ramai la plak orang…kena tunggu…kat 15minit kot tunggu..tapi cam aku pon sebenarnye dok sakit perut..baru jek lepas gi jumpe doctor semalam..memang cam tak larat la nak tunggu2 ni..last2 balik jek..lepas beli barang kat Giant sume..

tengok la bebile kang pergi buat appointment dlu ke..tak payah tunggu..hohoh..

written by beba

7 thoughts on “Rambut Alif dah terover panjang kot ni..”

    1. beba Post Author

      @aliaa ntah..tak gak kot..tengok selera masing2 la..hehe..as for me..mmg suke ngan orang rambut panjang ni.. 😀 tapi kemas la..yg serabai2 tu tak gak…

      @bonda dadif hehehe..dier ni ikot rambut bapak dier..cepat panjang..

      @usagi nana hahaha..kalau pompuan..tapi dah lelaki kan..pernah gak ikat dlu kejap..tapi tak tahan lama..hahaha..jap jek dah bukak..tapi ponytail biasa tu jek laa..takde la ribbon ke per..haha..bahaya2…

  1. Pingback: dah macam rock lee dah rupe budak kecik ni… | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D