Makeover Kecil-kecilan Almari Alif..

Hari tu cam sesaje jek dok memakeover almari kecik Alif..sebab Alif pon memang dah officially tido sendiri kat bilik dia kan..so cam nak mencantikkan bilik dia..

Slow2 la buat..sikit2.. 😀 banyak gak lagi nak improve…but one of it ialah Almari dia la..dlu2 masa kitorang beli memang warna dark chocolate jek yang ade..so sebab nak konon2 mengtheme kan bilik Alif ni warna biru…so kasi tambah warna la sket kat almari dia…

almari-makeover

ni gambo masa time work in progress..aku just lekatkan wallpaper jek..heheh..yang mmg dah ade adhesive kat belakang tu..just peel jek and lekat..just simple stripes design..biru dia soft jek pon..tu jek warna biru yang ada kat tempat aku beli tu..nak carik pon malas..haha..tu pon cam terjumpe kat Kaison, 1Borneo. Terus beli jek..kalau tak silap aku dalam RM18 ke satu roll..banyak lagi tinggal..tak tau nak buat ape dah…

so pass dah buat semua tu..gini la hasilnye..

alif's almari makeover

ada nampak lain sket laa..hehehe..pasni aku nak sort balik ntah ape2 baju lama2 Alif yang dah tak muat yang ada dalam almari ni…penuh gile dah..tinggalkan baju dia yang pakai jek.. 😀

p.s: sorry sebab dah lama tak mengupdate blog..mmg takde mood langsung…hehe…

written by beba

Incoming search terms:

  • almari baju baby (106)
  • almari baju murah (78)
  • almari baju budak (57)
  • almari baby (47)
  • almari (41)

One thought on “Makeover Kecil-kecilan Almari Alif..”

Please let me know what do you think about this post. :D