King Alif of Penyuland~

king Alif of Penyuland

Amacam rupe King Alif…bukan prince ye..King ni..kate Alif la..” I’m King Alif! “.

The day before dia dok datang kat aku pastu tetibe dok cakap:

“I wish I have a crown”

Maybe ade la tu cerita tv yang dia tengok kat Disney Junior tu..cara cakap tu cam kesian la pulak kan..so aku pon keluarkan la segala tools aku tu then buat la satu crown untuk King Alif kita ni…pakai kertas jek pon..

King Alif's crown

aku nampak crown ni 2 hari jek..pastu skang ni tak tau la ke mana nye dah crown ni..hahaha..

written by beba

4 thoughts on “King Alif of Penyuland~”

Please let me know what do you think about this post. :D