Happynyer dier dok berlari2 keliling GIANT tu ek…

Ni post video jek… 😀

Bile ntah ni..tak sure..hehehe..tapi sebelum Alif potong rambut hari tu…

happy btol dier, mula2 tu la kan..at the end?? :p

hehehe..hoyee…today dah dapat balik Streamyx…and kompom Streamyx is better than Celcom Broadband Prepaid…aku tak tau la kalau prepaid ngan yang bayar bulan2 Celcom Broadband ni sama ke tak speed yang dier bagi…tapi Celcom Broadband adalah sangat slow kay…huu…berape ek speed dier? tak tau plak aku..hahaha..

Streamyx kitorang subscribe yang 1Mb punye package..

Dah boleh enjoy my TVshow balik…hoyee lagi!

p.s: Aku ade terstumble upon a new website yang boleh listkan harga murah untuk tiket Air Asia…agak sama ngan website yang aku cakap dlu tu..nnt aku update wat post lain…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D