Gaya tido En. Alif…

Dah lama btol da aku tak update ape2..sebenarnye mmg banyak yang aku nak ceritakan. Terutamanya cite masa balik kajang aritu..mmg byk gak la aktiviti yang kitorang buat masa tu..tp sempat jek pon kalau nak cerita..slow2…hehehe..nnt bile ade masa terluang akan aku update pasal cerita tu and uploadkan gamba sekali..:D

Buat masa ni just nak letak gambar2 gaya En. Alif tgh tdo jek…heheheh…bermacam2 gaya dier tido sejak kecik lagi..tu baru sket..byk lagi ntah ape2 pose ntah yang dier buat…

Pose menarik En. Alif (dan ayah...:p)

Pose menarik En. Alif (dan ayah...:p)

yang last tu gaya tidur anak beranak kuak lentang…hohhohoho..

p/s: aku dok tengah sebok mencari tiket murah ni..air asia ade wat sale for 3million seat..tak tau la dapat ke tak ni karang yang harga besh..cam tak nampak pon yang free…yg RM49 one way ade la…huuu…

written by beba

4 thoughts on “Gaya tido En. Alif…”

  1. beba Post Author

    pips…mana ade tukar..hohoho..ade bz sket jek..hohohoho…anak ikot mak dier..suke tdo..hahaa..

    tu la..kejap jek rasanye cam da besar da budak sorang ni…hehehe..:D

Please let me know what do you think about this post. :D