Gambar2 En.Alif yang tak pernah dipublish lagi..

Aku godek2 folder gambar Alif and tengok gambar2 lama..banyak gak lagi gambar-gambar alif yang aku blom publish lagi..hehehe…

alif-2009-npalif-2009-np-01alif-2009-np-02ni diantaranya laa…hehehe..aku pon tak sure sangat..rasanya mmg tak pernah published..hohoho.. 😀 tak kesah la kan..

kiutnya laaaa anak bujang aku sorang ni…hohoho..anak sendri kan..mesti la nampak kiut jekk..hahaha…:D hensem kacak bergaya…walopon pipi dier tak segembol mana..tapi mmg hari2 kena ngap ngan aku..hahaha..:D geramnyee..

tp kalau buat ngada-ngada kena gak laaa..hahaha..kecomelan tu tak membantu sgt laa.. :p

written by beba

10 thoughts on “Gambar2 En.Alif yang tak pernah dipublish lagi..”

  1. beba Post Author

    @ejaa hahaha..mak dier pon dok geram2 ngan dier..geram kiut ade..geram mengada pon ade..hahaha

    @efa hahahaah..mmg tak membantu..da kalu wat perangai..comel camne pon mmg kena laaa..tp pastu peluk balik..hahhaa..

    @ezan tu laaa….alif kena pandai cari cara lain nak amik hati mak dier..wat muke kiut tak berkesan…haahahha..

  2. Momma Oman

    Beba, Aliff ni hensom betollah!!!.
    I selalu ikut your blog. Silent reader la tapi 🙂
    Aliff and Oman x jauh beza hari.
    Dah nak setahun dah diorang kan?
    Hihi.
    Keep updating about korang kat sana.
    Lehla kitorang TOTAL ni baca hari-hari.
    🙂

    1. beba Post Author

      hahaha..takde gak yg baru..tp dah tak hongeh dah..

      hahaha..pakai bantai jerit jek terus..
      tak pon dok buat ‘buurrrrrr’ pakai bibir dier tu..ala2 cam wat latihan AF tu..bubbling ke ape nama kejadah tu..hahaha..

Please let me know what do you think about this post. :D