educational t-shirt?

aku ingat nak buat satu t-shirt yang ade ABC to Z kat t-shirt tu…

nak kate dah ade ke blom orang lain tu aku tak tau laa..tapi cam saje jek nak buat satu untuk aku..t-shirt umah jek..

actually aku cam nak buat ni sebab Alif dier cam agak pay attention ngan t-shirt2 yg aku slalu pakai…cam aku ade satu t-shirt with 6 cats on it..and alif selalu tunjuk2 kat t-shirt aku and sebut cat..then cam nak kira2..one two three gitu..hehehe..so aku  pon kalau dier tunjuk2 tu sambil kira2 aku pon join la dier kira2 skali..so secara tak langsungnya aku mengajar dier mengira gak la tu kan.. 😀

so cam nak try la buat satu t-shirt ABC plak..kot2 dier berminat gak..hohooho..kat mana nak buat?? of course la kat my favourite personalized gifts online shop : heartbeat.my.

aku dah wat dah designnya..simple jek..ngan ABC yang besar2 and aku add alif’s favorite cartoon character sekali..sape lagi kalau bukan ‘Special Agent OSO‘! hehehe..

tapi belum order lagi..haahah..duit aku kering gle siot..still tunggu payment from yang supposed to pay me…tapi tak masuk2 lagi..huu…satu tu bule dimaafkan sebab jauh di UK (tengah dalam process)..yang satu lagi tu mmg bikin panas jek dah ni..dok kat malaysia jek pon..dah berminggu dah tak bayar2 gak..huu..adakah like little brother like brother..hahaah..bule pakai ke tu…dua2 adik beradik dah hutang ngan aku and tak bayar2 sampai skang…si little brother hutang ngan aku dari bulan 2 lagi..abangnye plak baru last month..ops..terluah lagi perasaan…hohoh..

kay la back to my ABC t-shirt design tu…meh tengok kat bawah ni..

t-shirt ABC special agent oso

nice eh..S.O.S.O OSO!! hahaha…

written by beba

3 thoughts on “educational t-shirt?”

  1. Pingback: Free Personalized T-Shirt from HeartBeat.my | Habibah & Anas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>