Crime Scene Investigation versi Malaysia

Tak mo cerita panjang..let the pictures do all the explanation.. :p

csi versi malaysia - crime scene 01

csi versi malaysia - crime scene 01

Location: Rumah kediaman Beba and Anas
Time: Around 11 in the morning, 7 January 2011 (kejadian dah basi.. :p)

The Culprit ??? Anak comel yang berusia 1 tahun 11 bulan..

budak kecik punya angkara

abes merah2 muke..sampai basuh pon tak ilang..seb baik la dier wat muke gini…

muka budak konon2 tak bersalah

nak amik ati mak tak kasi marah ke?? ntah laa..tapi mmg aku tak marah pon dier masa aku dah perasan kerja tangan dier tu…siap amik gambar lagi ade laa..hahaahhaa..

apa2 pon victim yang tak dapat diselamatkan ialah Lipstick (R.I.P) aku..di ambiknye eyeliner aku dicucuknya masuk dalam lipstick..sampai bile aku bukak eye liner aku penuh warna pink dah dalam tu..seb baik bule diselamatkan lagi eyeliner..

blusher ade la kena korek sket..and brush dah ntah ke mana..maybe dah masuk ceruk2 mana ntah..malas nak carik..then compact pon cam dah kena korek sket…

Dah la lipstick aku satu jek…last2 sampai ke sekarang aku tak pakai lipstick dah..seb baik lip ice and lip gloss aku dapat diselamatkan jugak…so tu jek la yang aku pakai….

p.s: mula2 cam nak letak gambar jek..tapi last2 explain gak..haahahha..nak wat camne.. :p

 

 

written by beba

2 thoughts on “Crime Scene Investigation versi Malaysia”

Please let me know what do you think about this post. :D