Car Seat baru untuk En. Alif di Kajang…

Semalam baru jek beli Car Seat ke-2 untuk En. Alif..untuk kegunaan kat Kajang ni…senang sikit nak ke mana-mana…Alif pon selesa lagi duduk dalam car seat ni..

untuk kat Kajang ni kitorang beli yang murah sket la..sebab bukan slalu guna pon..time balik sini jek…

kitorang beli yang brand MY DEAR. ok gak laa..cuma padding kurang sket la dari yang cam kat KK tu..harga kurang separuh, padding pon kurang separuh gak la kan..hehe..

car seat jenama MY DEAR

MY DEAR car seat untuk En. Alif

Car Seat MY DEAR ni kitorang beli kat member kitorang gak..ngan orang yang sama kitorang beli High Chair Alif hari tu gak la..cuma warna tu jek laa..kalau dapat yang merah hitam mesti lagi macho..haha..tapi warna ni jek yang ada..so beli jek laa..malas dah nak carik2…kitorang bukan banyak sangat pon masa kat sini…rasa cam kejap jek masa berjalan…ni pon plan cam banyak lagi..tapi cam tak tau la sempat ke tak nak wat semua..hahahaa…

cam dah lama betul kan aku tak update blog ni..

p.s: en. Alif demam plak…harap2 cepat baik..

written by beba

Incoming search terms:

  • baby car seat murah (122)
  • car seat baby murah (54)
  • car seat murah (46)
  • baby car seat murah 2011 (21)
  • carseat murah (11)

2 thoughts on “Car Seat baru untuk En. Alif di Kajang…”

Please let me know what do you think about this post. :D