alif’s pictures day18-day30

huu~~

huu~~

hohoho..sudah lamanya aku xupdate blog ni..bz jaga alif and bz tdo..hahaaha..xtau la aku ni apsal dok asik mengantok jek memanjang..huu..alhamdulillah both aku and alif sihat2 aje skang ni…adakah aku da kurus? hahaaha..tu la misteri..sape nk tau gemok ke kurus ke aku ni..datang la melawat..hahaa..en alif…seperti yg ayah dier da cite kat post dier before this…da semakin bulat dan bertambah bulat every day..hehe..kulit dier pon da nk cerah2 da..da xbape merah cam dlu..hehe..

pictures yg aku upload ni pon cam da terkebelakang sgt plak..heheh..hari ni alif pon da 44hari..and itu gak bermakna..today is the last day berpantang! banzai!! hohoho…beshnyer…merdeka!! hehe..tp xde la merdeka sangat pon..hehe..tp mak aku kate da abes pantang ni bule la pegi umah nenek aku kat beranang tu..hehe..ok gak..bule gak jalan2..da lama tol dok umah ni xkuar2…sepanjang balik kajang dari 20/02/09 hari tu..2 kali jek aku keluar..tu pon kejap jek…1st tu pegi klinik then the second time sebab nk pegi beli baju baru ntuk alif masa kenduri cukur jambul dier tu…mak aku nk alif pakai baju lengan panjang and suar panjang warna putih..so aku ngan anas pegi la kuar kejap malam before majlis tu pegi carik..emergency la kirenye ni..hehe…baju2 yg lain tu dok pakai hari2 cam da xcun la plak nk wat pakai time majlis alif…xmacho la camni..kan alif kan..hehehe..

kay la..bawah ni gamba2 alif from day 18 to day 30…pasni kang aku update lagi gamba2 seterusnya..hehe..xtau la sampai bile bule keep up amik gamba alif hari2..hehe..pasni tukar ke weekly photo plak la kot..heheh..xlarat la nk amik hari2..:D

p/s: thanks to kawan2 yg datang melawat en alif..en alif akan menggunakan hadiah2 yg korang bli ngan penuh berhemah..:D

written by beba

2 thoughts on “alif’s pictures day18-day30”

  1. Leha

    wow..Beba dah abis pantang..so kira En.Anas pun dah abis pantang la nie??hehehe..leh laa kowang gi 2nd honeymoon lak..Best of luck!!sian en.Anas..mesti dah kering dah skang…haha

Please let me know what do you think about this post. :D