Alif main-main kat 1Borneo

hari tu (bile ntah :p) cam pergi 1Borneo..then cam terajin plak bagi Alif dok main mainan yang ade kat situ..saje jek la nak test..

sempat la Alif main 2 jenis mainan tu..

main-main di 1Borneo

yang ni mainan Ultraman..aku ingat ke dier main duduk2 jek dalam Otomen tu..rupenye bule control plak benda alah tu..and bule tembak2 lagi tu…aku yang dok kat sebelah pon cam ter’excited’ plak dok main tembak2 tu..hahahaa..tak ambik plak gambar dari depan..ade kepala ultraman yang sangat besar!

Alif main kereta kat 1Borneo

masa dok naik teksi ni..mula2 tu masa kitorang tak masukkan token berani dier duduk and dok drive la konon…tapi once dah masuk token benda tu start bergerak teros cam cuak la plak Alif..hehehe..sebok nak turun dah…

hehe..kitorang tukar RM1 jek..so 2 jek la bule masuk..ke RM2 ntah..lupe dah… :p

pas dah abes tu kitorang gerak la gi ke tempat yang sepatutnya….hohoho…

written by beba

One thought on “Alif main-main kat 1Borneo”

Please let me know what do you think about this post. :D