Alif bershopping Online?? [Oh my son!]

Haih..Alif..macam2..

Memula aku perasan sebab bile aku check email ade email from lelong.com.my kata that this seller confirmed my order..tu aku pelik..bile masa plak aku order ape2 lagi from lelong.com.my ni…dah la mende tu aku dah order..siap dah shipped dah status nye..aku dok ingat seller tu ke yang dok letak order.. -_-;

ohmyson- email from lelong.my

Mende yang diorder ialah seperti gambar di bawah…namanya Convenient Toy Storage & Cleanup Bag. Ada dua  warna. Nampak macam best je..tu yang try beli..harga baru RM13.50 dapat Free Shipping lak tu..hehe..so aku beli lahhh..

ohmyson- bekas simpan mainan

Berbalik kepada tajuk..so anak bijak aku ni dia order 2 kali..sekali tu rasanya salah order..sebab dia terorder yang warna pink..pastu dok order lagi satu..warna biru lak..haihhh…

Bile dia buat kerja order-order ni?…time aku dok tinggalkan dia main2 ngan Azri kat dalam bilik…bile pikir balik baru aku macam ‘ni mesti kerja Alif niiii’ gitu..aku tak sure macam mana dia boleh jumpe plak page nak letak order tu…tp memang aku bukak website lelong.com.my ni kat page account aku..and macam still logged in..huu..

ohmyson - alif bershopping di lelong.com.my

Dah jadi kerja aku la plak..dok PM seller and cancel the order…Seb baik seller cool je..huu…shopping kat lelong.com.my

So itu lah kejadian pagi ni…hehe…THE END.

written by beba

One thought on “Alif bershopping Online?? [Oh my son!]”

Please let me know what do you think about this post. :D