Alif and RED..

Alif and his new best friend… RED

red - alif's new best friend

Alif kata Red ni cute..just like Little P..hehe..

Mana Alif dapat RED ni? Sudah tentu la dia mengepaw bapak dia… hari tu ayah Alif dok bawak dia pegi shopping groceries kat Giant..boleh lak dia nak beli mende ni..and biasa laaa..kalau ngan ayah memang Alif selalu berjaya mengepaw..hahaha..kalau ngan mak susah sikit.. :palif and red - makan bersuap

Punya lah baik tu..siap makan pon disuap kat RED…

As always..makanan kegemaran Alif..nasi ayam ngan milo panas… kalau bukan nasi ayam pon dia nak makan nasi with chicken soup..so macam lebih kurang je la tu kan…hehe..

Ok la..tu je short update untuk kali ni…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D