Alif, Aiman dan Pakcik2..

gambar-gambar ni ambik before nak hantar pakcik ubi en. alif balik ke KL. Kitorang sume pergi makan2 kat Restaurant Choice kat-kat ngan Rafflesia Medical Centre, tempat Alif lahir dolu..Sedap woo briyani dier..tapi harga pon tetap la sedap jugak..thanks to Kak Asiah a.k.a Anong sebab belanja kitorang makan kat situ..hoho..

Ni gambar-gambar la kegembiraan masa kat Restaurant Choice tu…

Alif, Aiman dan Pakcik2...

Alif, Aiman dan Pakcik2...

Apsal gelak2? Alif tak tau..Aiman tak kesah...

Apsal gelak2? Alif tak tau..Aiman tak kesah...

Aiman bersama mak dan ayah

Aiman bersama mak dan ayah

En. Aiman Si Boolat...

En. Aiman Si Boolat...

Lepas makan2 sume ni, secara ringkas nya…hantar pakcik ubi gi terminal 2, tengok drama swasta sedih antara mereka2 yang nak berpisah (susah ek dok jauh2 ni..mesti la pakcik ubi rindu sesangat ngan En. Aiman nnt).

Pastu gi Centrepoint, then balik umah..

Rasanya aku cam tak pernah plak bercerita pasal En. Aiman kita ni kan..dak Boolat ni cousin En. Alif, satu batch cuma En. Aiman keluar lambat sket..bulan September kalau tak silap. Masa Aiman lahir ada En. Alif datang melawat..tapi aku tak sempat plak nak postkan gambar2 tu..huu..

Kalau bertanding berat dan kebulatan mmg Alif dah jauh ketinggalan..hahaha..Aiman skang ni 4 bulan, berat kalau tak silap aku dah 8kg da mak dier cakap…En. Alif yang slim ni baru jek 8.5kg kot lagi skang ni…tapi En. Alif menang tinggi laa…hehehe..

mengikut kata nenek sabah En. Alif, ayah Alif dolu pon cam dier gak la…selim jek..tak gemok2..tapi tengok skang bapak En. Alif dah boolat…hahahaha.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • aiman (15)

3 thoughts on “Alif, Aiman dan Pakcik2..”

  1. Adie

    hahahha…Adief pon xdela berat mane pon….muka je bulat. Org sume duk ingat dia debab. Padahal tertipu dgn gambar jek. Makan banyak…tapi x debab2. Tapi terasela berat nye. Makin panjang jek lebey.

  2. beba Post Author

    hahaha..ha ah kan..memanjang jek..ada orang tu siap tanye alif..dah berapa tahun da ni? hehe..

    tapi en. alif ni makan tak berapa nak banyak pon rasanya..kadang2 siap tak abes lagi..dah sampai abes paksa la tu baru gave up..huu…

Please let me know what do you think about this post. :D