Air Asia – RM50 for Infant!!

Baru-baru ni aku pegi la check website air asia (selalunya pas dapat email red alert from air asia la…) aku ade la jumpe tiket murah..as usual dalam RM59 la lebih kurang untuk sorang one way..ada lagi yang murah dari tu..tapi yang tu yang selalu jumpe la..ayah aku bli untuk bulan 3 tahun depan datang sabah tu dapat murah gle..one way sorang dalam RM30+ kot..

tapi tu bukan la ceritanya pon..hohho..main ceritanya as the title kat atas tu..harga untuk infant da naik to RM 50!! haiyoo…before this RM30 jek..huu…tapi aku pegi tengok tiket nak pegi sandakan (anas nak bawak jalan2 tgk orang utan..hehehe…) tiket kitorang paling murah boleh dapat RM23 sorang untuk pergi and RM57 sorang untuk balik…tapi alif plak..pegi balik RM50!! maknanya dier punye tambang lagi mahal dari kitorang da…huuu…saje jek air asia ni naikkan harga untuk baby..

baru jek hari tu aku ada siapkan banner kecik untuk Sabah Accessories. Sangat simple aku buat ni..takde gerak2 animation sume tu..just static image..tapi aku rasa ok la..cam agak puas hati..kalau korang ada blog ke site ke..tolong2 la ye tepek kat sidebar korang..tolong2 promokan for me..:D banner kecik tu ada kat bawah ni..code dier aku da sediakan..korang just copy and paste kan jek code ni kat template or widget or sidebar ke ape2 ke ek.. 🙂 thanks so much!!

p/s: at the end of the code ade code *< p >* yang aku pon tak tau camne nak padam benda tu…so bila korang paste code kat atas tu make sure korang delete ek code *< p >* tu..kata tak nanti maybe akan kacau ape2 display ke..huuu..

written by beba

Incoming search terms:

  • airasia infant (18)
  • air asia infant (13)
  • airasiainfant (1)

2 thoughts on “Air Asia – RM50 for Infant!!”

  1. beba Post Author

    hahahah..ko tak cakap ko nak wat contest..aku nak buat cam malas..so aku tgk la yg mana ade wat contest..hohoho..:P

    lgpon bukan untuk main hadiah..hadiah tambahan jek..hohoho..kalau main hadiah tak mampu lagi..:p

Please let me know what do you think about this post. :D