Air Asia – RM50 for Infant!!

Baru-baru ni aku pegi la check website air asia (selalunya pas dapat email red alert from air asia la…) aku ade la jumpe tiket murah..as usual dalam RM59 la lebih kurang untuk sorang one way..ada lagi yang murah dari tu..tapi yang tu yang selalu jumpe la..ayah aku bli untuk bulan 3 tahun depan datang sabah tu dapat murah gle..one way sorang dalam RM30+ kot..

tapi tu bukan la ceritanya pon..hohho..main ceritanya as the title kat atas tu..harga untuk infant da naik to RM 50!! haiyoo…before this RM30 jek..huu…tapi aku pegi tengok tiket nak pegi sandakan (anas nak bawak jalan2 tgk orang utan..hehehe…) tiket kitorang paling murah boleh dapat RM23 sorang untuk pergi and RM57 sorang untuk balik…tapi alif plak..pegi balik RM50!! maknanya dier punye tambang lagi mahal dari kitorang da…huuu…saje jek air asia ni naikkan harga untuk baby..

baru jek hari tu aku ada siapkan banner kecik untuk Sabah Accessories. Sangat simple aku buat ni..takde gerak2 animation sume tu..just static image..tapi aku rasa ok la..cam agak puas hati..kalau korang ada blog ke site ke..tolong2 la ye tepek kat sidebar korang..tolong2 promokan for me..:D banner kecik tu ada kat bawah ni..code dier aku da sediakan..korang just copy and paste kan jek code ni kat template or widget or sidebar ke ape2 ke ek.. 🙂 thanks so much!!

p/s: at the end of the code ade code *< p >* yang aku pon tak tau camne nak padam benda tu…so bila korang paste code kat atas tu make sure korang delete ek code *< p >* tu..kata tak nanti maybe akan kacau ape2 display ke..huuu..

Incoming search terms:

  • airasia infant (18)
  • air asia infant (13)
  • airasiainfant (1)

Selamat Berpuasa korang..

woh..da lama plak tak update..tak tercapai cita2 aku nak update balik semua cerita2 masa balik Kajang hari tu..hahaha..da nak balik sane balik da pon…tak pe2…malam masih muda…hehehe…

apa2 pon selamat berpuasa kepada korang2 semua…puasa penuh ek..hehehe…nampaknye tahun ni pon boleh la aku puasa penuh cam tahun lepas..heheh…insyallah..:D

Owh..update on online business yang aku nak buat tu..aku pernah war-war kan dlu kat korang yang aku nak bukak online business ni kan…ye la da duduk rumah ni kan..cam nak harapkan duit laki jek tak besh la plak..lagipon limited sket kalau nak beli2 barang-barang ni sume..so harap2 la business aku ni bole la bagi sket income untuk aku…

aku rasa penah kot aku cakap aku nak wat bisnes jual accessories from sabah ni..cam bracelets, necklaces, brooches and etc. tapi kebanyakan nye bracelet la…brooches ni aku amik sket jek buat masa ni..takde design yg aku minat hari tu masa aku beli..owh…to puan pipah..hari tu ko kate kalau ade rantai panjang2 tu ko nak beli kan..haaa…ape lagi..nanti ko kena la kotakan janji2 manis ko tu..hehehe…byk gak aku amik rantai labuh ni..sekali ngan gelang sekali…

dalam 2-3 days ni aku akan berusaha untuk upload semua gambar2 kat website aku tu…target aku nak open online store ni early September ni…hopefully…orang nak raya ni kan nak cantik2..so aku kena gak la bukak kedai ni before raya…as for discount..ade la sket..hehe..baru nak mula takkan la nak discount lebih2..tak untung la aku nanti…:D

owh..cite punye cite..aku tak cakap plak alamat website aku tu…hahaha…nama kedai aku tu Sabah Accessories. Simple name..senang nak ingat…and the URL pon simple gak..same ngan nama kedai aku tu… http://sabahaccessories.com. As for now..maknanya time aku type entry ni la…takde lagi yang aku upload barang2 ni…esok la aku upload sket2…

kat bawah ni ade sket gambar2 bracelets yang aku ade…almost all of barang2 ni aku amik satu jek..so ala2 sorang satu jek la…hehehe..tapi kalau da sold out tapi korang berminat, korang boleh request kat aku..just quote the model number..